Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie-Injectable-Klinieken-model-close-up

Ooglidcorrectie bij IK

Een ooglidcorrectie is de perfecte oplossing om er frisser en energieker uit te zien. Het is een relatief kleine operatie. Na een ooglidcorrectie zullen mensen aan je vragen: “Ik zie iets aan je, maar ik weet niet wat. Ben je op vakantie geweest?”
 
Door een huidoverschot van de bovenoogleden zie je er vermoeider uit dan je bent. Meestal komt dit voor bij het ouder worden, maar ook veel jonge mensen hebben er last van. Een ooglidcorrectie is dan de oplossing. Hierbij verwijdert de chirurg de overtollige hoeveelheid huid van het bovenooglid. Hierdoor zie je er jonger en frisser uit
.
 

Ooglidcorrecties: veilig, snel en betaalbaar bij IK

IK is er voor jou! Wij van IK vinden dat iedereen er mooi en fris uit kan zien en dat kwalitatief goede cosmetische ingrepen niet duur hoeven te zijn.
 
IK heeft daarom een nauw samenwerkingsverband met FACE Land. Voor een consult bovenooglidcorrectie ben je welkom bij IK, waarna de ingreep plaats zal vinden in FACE Land Utrecht. De ingreep wordt uiteraard uitgevoerd door dezelfde cosmetisch arts waarmee je een consult hebt gehad.
 
Per februari 2015 bieden wij ooglidcorrecties aan voor een mooie en betaalbare prijs:
bovenooglidcorrecties-Injectable-Klinieken-€550-banner

Zo maken we een mooier “jij” betaalbaar, uiteraard met de goede zorg en aandacht die je van ons gewend bent want natuurlijk staat ook nu ons hele team voor je klaar!
 
Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend consult met onze cosmetisch arts Drs. Shirin Rostainejad via 010 21 76 200.
 

De behandeling

De ingreep duurt ongeveer 30 tot 60 minuten voor beide ogen en vindt plaats onder lokale verdoving. De chirurg maakt een sneetje in de natuurlijke plooi van je bovenooglid. Vervolgens wordt de overtollige huid en evt. vet van de bovenoogleden weggehaald. Daarna wordt het sneetje gesloten met een onderhuidse hechting met daarover een hechtstrip.
 

Na de behandeling

Direct na de ingreep wordt een verkoelend oogmasker op de oogleden gelegd om zwelling en blauwe plekken zoveel mogelijk te beperken. Nadat de cosmetisch arts je heeft gecontroleerd, mag je doorgaans binnen een uur na de ingreep naar huis. Je mag dan niet zelf auto rijden. Zorg er dus voor dat iemand je thuis kan brengen.
 
Om zwelling en blauwe plekken zoveel mogelijk te beperken adviseren we de eerste twee dagen de oogleden te koelen en te slapen met een extra kussen. Hierdoor ligt je hoofd hoger dan de rest van het lichaam. Ook adviseren we het diep bukken en zwaar tillen in de eerste week zoveel mogelijk te vermijden. Dit is om de druk in het behandelde gebied niet te verhogen.
 
Ondanks deze maatregelen kan de huid toch blauw worden, zelfs tot op de wang. Na vijf tot zeven dagen worden de hechtingen verwijderd.

Injectable-Klinieken-ooglidcorrecties-voor-en-na1

Zodra de korstjes weg zijn, kun je beginnen met littekencrème. Ook is het dan weer mogelijk om make-up te gebruiken voor de bovenoogleden.
 

Mogelijke risico’s

Elke operatie neemt risico’s met zich mee. Echter bij een bovenooglidcorrectie zijn deze gelukkig beperkt en komen ze weinig voor. Zwelling na een bovenooglidcorrectie is normaal en kan enkele weken duren. Zoals bij iedere wond kan er een bloeding of infectie ontstaan. Ook kan de wond opengaan. Dit is goed te verhelpen en beïnvloed zelden het eindresultaat.
 
De meeste mensen hebben niet volledige symmetrische ogen en dit zal dan ook niet veranderen na een bovenooglidcorrectie. Er kan ook geringe asymmetrie ontstaan. Pijn na de behandeling valt meestal erg mee en is goed te behandelen met paracetamol.
 
Mocht de pijn niet overgaan, dien je contact met ons op te nemen. Bij vragen na de ingreep zijn we altijd bereikbaar. Standaard wordt een controle gepland een aantal weken na de ingreep om het verloop van het herstel te beoordelen.
Injectable-Klinieken-ooglidcorrecties-voor-en-na2

Belangrijke informatie

• Een consult bij IK is geheel kosteloos en vrijblijvend
• Een vaste lage prijs van €550,- voor een bovenooglidcorrectie van beide ogen
• Door het samenwerkingsverband met FACE Land wordt de bovenooglidcorrectie medio maart 2016 uitgevoerd in FACE Land Utrecht
• IK streeft altijd naar de beste prijs/kwaliteit voor onze klanten. De geheel nieuwe behandelkamers in FACE Land Utrecht voldoen uiteraard aan alle kwaliteitseisen en -normen
• Neem op de dag van de ingreep je partner, vriend of vriendin mee omdat je na de ingreep niet mag auto rijden
• We raden je aan om niet te roken zolang er hechtingen in de wond zitten. Roken vertraagt namelijk de wondgenezing en draagt bij aan littekenvorming
• Vermijd zo veel mogelijk het gebruik van pijnstillers zoals aspirine, diclofenac, naproxen en ibuprofen in de week voor de ooglidcorrectie. Deze vergroten de kans op blauwe plekken. Paracetamol mag wel worden gebruikt
• Bescherm het litteken tegen zonlicht. Een zonnebril of sunblock zijn voldoende
 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een consult

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend consult met onze cosmetisch arts Drs. Shirin Rostainejad via 010 21 76 200 of via ons online boekingssysteem.