BOTOX AANBIEDING BIJ INJECTABLE KLINIEKEN ROTTERDAM

Botox aanbieding bij Injectable Klinieken RotterdamBotox aanbieding: een goed moment voor een aantrekkelijk idee!
Je wilt ook na de vakantie die uitgeruste, ontspannen uitstraling vasthouden en iedereen laten zien hoe goed je je voelt. Dan komt deze Botox aanbieding voor jou op het ideale moment want met Botox® maak je op een veilige, snelle en effectieve manier werk van een ontspannen uiterlijk door rimpels te voorzachten en – als je op tijd begint – mogelijk zelfs te voorkomen. En het effect houdt ook nog eens 3-4 maanden aan.

Botox® wordt al meer dan 30 jaar veilig gebruikt om fijne rimpels – die tussen je 20e en 30e levensjaar ontstaan door bijvoorbeeld lachen of fronsen – te laten vervagen en het gezicht zo een open, ontspannen en jeugdige uitstraling te geven en daarbij jouw persoonlijke karakter op een natuurlijke manier te benadrukken.

Botox aanbieding de hele maand september bij Injectable Klinieken Rotterdam

Het gaat goed met Injectable Klinieken Rotterdam! Daarom zijn wij met ingang van zondag 1 september voortaan elke zondag geopend. Dat willen we samen met jou vieren met een speciale Botox aanbieding:

Aanbieding Botox bij Injectable Klinieken RotterdamHighlights & voorwaarden
• Onze Botox aanbieding geldt alléén op de zondagen 1, 8, 15, 22 en 29 september 2013
• De Botox aanbieding geldt exclusief voor Injectable Klinieken Rotterdam
• Dit is een actieprijs per zone en op vertoon van de actiecode
• Dit is inclusief een uitgebreid behandeladvies
• Botox aanbieding geldt voor iedereen! Dus al je familieleden, vrienden en bekenden zijn ook van harte welkom

Om gebruik te maken van onze mooie Botox aanbieding, heb je onze speciale actiecode nodig! Klik
hieronder op “Like” op Facebook voor de speciale actiecode en neem die mee tijdens je behandeling:

Een comfortabele behandeling passend bij jouw gezicht

Als je gebruik wilt maken van deze Botox aanbieding begint u met het maken van een afspraak bij de Injectable Kliniek Rotterdam. In een gesprek zal je cosmetisch arts je een aantal vragen stellen over je algemene gezondheid. De arts zal ook met je praten over wat jij graag wilt bereiken. Zo kun je bij onze Botox aanbieding natuurlijk kiezen voor behandeling van één gebied (of zone), maar ook behandeling van meerdere zones is goed mogelijk.

Als duidelijk is wat je kunt en wilt bereiken begint de eigenlijke behandeling. Je arts zal je vragen bepaalde spieren in je gezicht te spannen en daarna te ontspannen. Zo kan de arts goed zien waar hij de kleine prikjes het beste kan geven. Voor die prikjes gebruikt de arts hele dunne naaldjes. Zo kan hij snel en vrijwel zonder pijn de juiste hoeveelheid Botox® injecteren. Dat gaat overigens heel snel: elk prikje duurt zo’n 3 seconden, de hele behandeling duurt meestal niet langer dan 10 minuten.

Onze aanbieding Botox: wat telt is natuurlijk het resultaat!

Onze Botox aanbieding is een mooi begin, maar in jouw ogen telt natuurlijk vooral het resultaat. Na 4 tot 7 dagen merk je dat de rimpels in het behandelde gebied minder diep worden. Dat houdt relatief lang aan; pas na 3 tot 4 maanden merk je dat de spanning op de spieren weer terugkeert. Maar natuurlijk mag je dan weer bij ons terugkomen. Want hoe vaker je een behandeling met Botox® herhaalt, hoe langer het effect aanhoudt. Zo bekeken is onze speciale Botox aanbieding voor veel van onze klanten het begin van een nieuwe kijk op het eigen gezicht.

Reageer dus vandaag nog en maak een afspraak voor een intake of een behandeling met één van onze
cosmetische artsen en ga de maand september in met een hernieuwde blik!

Voor eventuele vragen over deze actie of andere vragen, kan je ons bellen op 010 21 76 200 of via
onze contactpagina.