5 jaar Injectable Klinieken; 5 jaar jouw vertrouwen!

Botox behandeling aanbieding Injectable Klinieken jubileum actie

Rimpelbehandeling bij Injectable Klinieken: natuurlijk al 5 jaar veilig

Als je kiest voor een rimpelbehandeling bij Injectable Klinieken kies je onder alle omstandigheden voor een veilige behandeling. Want de arts die jou behandelt weet waarover hij het heeft; hij heeft zich gespecialiseerd in rimpelbehandelingen en wordt door ons voortdurend intern verder opgeleid zodat jouw veiligheid en comfort voor, tijdens en na je behandeling gegarandeerd is.

Injectable Klinieken bestaat alweer 5 jaar. In die periode hebben we veel mensen blij kunnen maken. Met een mooie, gladde huid, een frisse, jeugdige uitstraling en vooral: met nieuw zelfvertrouwen. En daar gaan we natuurlijk mee door.

Graag vieren we ons jubileum met jou! Vandaar deze wel héél stralende Botox actie:

Botox behandeling aanbieding Injectable Klinieken jubileum actie

Maar dat is nog niet alles! Voor snelle beslissers en actienemers hebben we nog een extra traktatie:

  • BONUS: Restylane® Recover cream t.w.v. €24,99 cadeau!
  • • Bij ons eerste 25 jubileum behandelingen geven wij de Recover cream van Restylane® t.w.v. €24,99 cadeau
  • • De behandelingen daarna krijgen 50% korting op de Recover cream van Restylane®

Botox behandeling aanbieding Injectable Klinieken jubileum actie

Restylane® Recover Cream heeft een kalmerend en verzachtend effect op je huid, vooral na cosmetische behandelingen.

Kalmeert en verzacht uw huid
Cosmetische behandelingen kunnen het evenwicht in je huid tijdelijk verstoren. De structuur van Restylane Recover Cream lijkt sterk op die van de huid, waardoor het evenwicht wordt hersteld. Doordat de crème de huid niet verstikt, kan je huid goed ademen en herstellen van de behandeling.

Wolverlei en rijstextracten
Restylane Recover Cream bevat wolverlei-extracten die ontstekingsremmend werken en zwellingen en blauwe plekken tegengaan. De rijstextracten versterken de belangrijke beschermende werking van antioxidanten in de buitenste laag van de huid.

De technologie achter Restylane Recover
De crème bevat Q-Med’s gepatenteerde hyaluronzuur in gestabiliseerde vorm (NASHA™-gel), dat is opgenomen in een zeer bijzonder netwerk van lipiden. Deze unieke combinatie, die alleen wordt gebruikt in de Restylane Skincare-producten, zorgt voor een uitstekende bescherming en hydratatie en laat je huid stralen.

HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN

  • Onze jubileum Botox aanbieding loopt van 19 november 2013 tot 5 december 2013
  • De jubileum Botox aanbieding geldt in alle vestigingen van Injectable Klinieken, dus in Amsterdam, Rotterdam en Venlo
  • De eerste 25 jubileum behandelingen krijgen van ons de Recover cream van Restylane® t.w.v. €24,99 cadeau
  • De behandelingen daarna krijgen 50% korting op de Recover cream van Restylane®
  • Onze jubileum Botox actie geldt ook voor introducees zoals familie en vrienden
  • De actie is zoals altijd inclusief een uitgebreid behandeladvies

Als je dit een leuke actie vindt, geef ons dan een “like”:

Reageer vandaag nog en wees er snel bij voor onze Restylane® Recover cream BONUS. Maak daarom direct een afspraak voor een intake en een behandeling met één van onze cosmetische artsen want ook jij wilt er stralend uitzien de komende feestdagen!

Voor eventuele vragen over ons jubileum Botox actie of andere vragen bel je met 010 21 76 200 (Rotterdam), 020 42 20 015 (Amsterdam) of met 077 3542847 (Venlo). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.

OVERIGE ACTIES

IK-FEEL-PEEL-header-slider-design

——————————————————————————————————————————————————————————————

Een Botox behandeling bij Injectable Klinieken: gewoon heel trendy

In de vijf jaar dat Injectable Klinieken nu bestaat hebben we gemerkt dat steeds meer mensen graag gebruik maken van snelle, veilige en effectieve manieren om eruit te zien zoals ze zich voelen: jong, vitaal en vol zelfvertrouwen. Dus als jij nu de stap zet naar een Botox behandeling sluit je aan bij een echte trend!

Botox behandeling aanbieding Injectable Klinieken jubileum actie

Nu steeds meer mensen ontdekken wat een Botox behandeling voor hen kan betekenen vinden wij het extra belangrijk je zekerheden te bieden. Niet alleen over onze artsen maar ook over de producten waarmee we werken. Botox wordt al meer dan 30 jaar gebruikt voor het verminderen van rimpels in je voorhoofd, rond je ogen en rond je mond. In al die jaren heeft Botox zich bewezen als een veilige en effectieve behandelmethode. Die veiligheid en die zekerheid bieden we jou. Altijd, dus ook als je je in deze actieperiode laat behandelen.

Injectable Klinieken: altijd oog voor wat jij wilt bereiken met je Botox behandeling

Tijdens de behandeling met Botox staan jouw wensen bij ons centraal. Want het gaat om jouw gezicht, en om jouw gevoel. Daarom nemen we graag eerst de tijd om in kaart te brengen wat jij belangrijk vindt. Om jouw wens om te zetten in ons resultaat heb je eerst een gesprek met je behandelend arts. Die zal je ook vragen stellen over je gezondheid in het algemeen, en over die van je huid in het bijzonder. En als je zelf nog vragen hebt krijg je tijd om die in alle rust en openheid te stellen. Pas als alles helemaal helder is zet je de stap naar de daadwerkelijke Botox behandeling.

Hoe verloopt je Botox behandeling bij Injectable Klinieken

Een Botox behandeling duurt bij de meeste mensen ongeveer 10 tot 15 minuten. Je behandelend ars zal je vragen bepaalde (groepen) spieren eerst aan te spannen en daarna weer te ontspannen. Zo kan hij precies bepalen waar hij de Botox het beste kan injecteren. Elke injectie duurt ongeveer 3 seconden. Je Botox behandeling verloopt dus relatief snel en is daarbij ook nog vrijwel pijnloos.

Botox behandeling aanbieding Injectable Klinieken jubileum actie

Na je behandeling kun je doen wat je van plan was. Maar het duurt het nog 7 tot 14 dagen voordat het resultaat van je behandeling volledig zichtbaar zal zijn. Die tijd heeft de Botox nodig om de behandelde spieren goed te kunnen ontspannen. Als dat eenmaal gebeurt zul je er tijdens de komende feestdagen stralend uitzien. En dat is precies onze bedoeling!