Actie! Lucious Lips of Summer

Heb je altijd gedroomd van (iets) vollere, zwoele & sexy lippen? Of stoor je je aan de rimpels die zich beginnen te vormen rondom je mond?

Dan is dit de maand om daar wat aan te doen!
Samen met de heerlijke temperaturen van afgelopen dagen is namelijk ook de tijd gekomen voor onze jaarlijkse lipactie:

 

LIPS OF SUMMER
0,5ml hyaluronzuur
van €345 voor

€245
Psst! 1ml van €475 voor €375!

Let op! De eerste 50 klanten krijgen van ons niet alleen mooie lippen, maar ook een prachtige lipstick cadeau om de show mee te stelen 😉

Maak nu een afspraak


 
Actie info:

  • de Lips of Summer actie loopt van 17 mei t/m 23 juni 2018
  • wil je meer dan 0,5ml? De prijs voor 1 ml hyaluronzuur is ook tijdelijk verlaagd naar €375!
  • PS. deze actie is alleen voor VIP klanten. Ben je nog geen VIP lid? Aanmelden kan hier
     

Tijdens Lida haar verlof wordt haar spreekuur tijdelijk overgenomen door twee hele lieve en ervaren vervangende artsen; Leanne en Cleo. We stellen ze even aan jullie voor.
 


Mogen wij voorstellen; dokter Leanne Wong!
 
“ Mijn naam is Leanne, 35 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam in 2009 en daarna heb ik ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en plastische chirurgie. Als cosmetisch arts vind ik het belangrijk dat cliënten zich op zijn gemak voelen en dat ze tevreden zijn na een behandeling. Met plezier kom ik de team van IKA versterken! “

 
En dokter Cleo Edwards!

 
Dokter Cleo Edwards studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Ze heeft een achtergrond bij de afdeling cardiovasculaire chirurgie van het UMC + Maastricht, de afdeling algemene chirurgie van het Erasmus MC en als arts assistent in opleiding tot huisarts op Aruba. Dokter Cleo Edwards combineert graag haar eerdere opgedane ervaringen in haar baan als cosmetisch arts, wat ze sinds 2015 full time doet. Duidelijke communicatie tussen klant en arts staat bij haar voorop.

Kies je ideale lipvorm
 
Omdat er zoveel lippen, zoveel smaken zijn, bespreken onze cosmetisch artsen Christa, Cleo en Leanne natuurlijk eerst wat jouw wensen en de mogelijkheden zijn. Lipverfraaiing kan, in tegenstelling tot wat velen denken, namelijk ook heel subtiel. Een aantal voorbeelden die een leidraad kunnen vormen bij het vinden van jouw ideale vorm: