FRONSRIMPELS

Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van overactieve spiertjes tussen onze wenkbrauwen, bijvoorbeeld bij het boos kijken of het turen in de felle zon. Bij het fronsen worden de wenkbrauwen zowel naar elkaar toe als naar beneden getrokken. Als gevolg wordt de bovenliggende huid geplooid; tussen de wenkbrauwen ontstaan verticale rimpels (en soms ook een horizontale lijn boven de neus) die het gezicht een wat strenge, boze uitdrukking geven.

 

De behandeling van deze fronsrimpels bestaat uit het ontspannen van de spiertjes met een spierontspanner. De rimpels worden minder zichtbaar, de wenkbrauwen komen omhoog en je gezichtsuitdrukking wordt zachter en vriendelijker.

 

Een prettig bijkomend effect is dat bij een aantal mensen het ontspannen van de frons en het voorhoofd door de behandeling hoofdpijnklachten en migraine aanzienlijk kan verminderen.

 

Bij hele diepe fronsrimpels waarbij de behandeling met een spierontspanner niet voldende effect geeft, kan ervoor worden gekozen om de rimpels op te vullen met een dunne gel op basis van hyaluronzuur.

 

 

Fronsrimples

Beoordeel zelf wat IK voor jou kan betekenen en boek vrijblijvend een consult.

 

BOEK NU EEN CONSULT