Happy Lift

De “Happy Lift” bij Injectable Klinieken

 
‘De Happy Lift is absoluut een goed alternatief voor wie geen facelift wil ondergaan.’
 
Injectable-Klinieken-Happy-Lift1De Happy Lift is een revolutionaire behandeling met threads, die de effecten van een chirurgische facelift evenaart. Happy lift threads zijn chirurgische hechtdraadjes gemaakt van polylattide en coprolactone. Deze draadjes worden al meer dan 50 jaar gebruikt in de chirurgie en hieruit is gebleken dat deze draadjes veilig zijn.
 
Het nieuwe is dat de draadjes minuscule haakjes bevatten waarmee het weefsel op een mooie en natuurlijke manier gelift kan worden. De Happy Lift draden ondersteunen het weefsel, zorgen voor een liftend effect en laten diepe rimpels verdwijnen. De speciale haakjes hechten zich vast aan het weefsel wat zorgt voor trekkracht. Hierdoor ontstaat een liftend effect. Deze haakjes kan je niet voelen en zijn niet zichtbaar.
 
De happy lift is absoluut een goed alternatief voor wie geen facelift wil ondergaan. Er zijn verschillende Happy Lift draden, elk voor een ander behandelgebied. Laat je je adviseren door onze arts. Bij IK worden alle Happy Lift behandelingen alleen uitgevoerd door een door Happy Lift gecertificeerde arts met uitgebreide ervaring op het gebied van injectables en threads.
 

Wat kan je laten doen met de happy lift draden?

De behandelingsmogelijkheden van de happy lift draden zijn uitgebreid. Onderstaande vind je de meest behandelde gebieden:

1. Voorhoofd/ wenkbrauw lift
2. Wangen en jukbeenderen lift
3. Kaaklijn en kin lift
4. Hals lift
5. Decolleté lift
6. Lift van de binnenzijde bovenarm en bovenbeen
 

Wat zijn de risico’s van de happy lift behandeling?

Threads of draden worden al jaren gebruikt in de conventionele chirurgie. Het materiaal die in je gezicht of elders wordt ingebracht is volkomen veilig en bovendien gecertificeerd met de CE veiligheidsnormering.
 
Voor cosmetische doeleinden worden de threads al in een aantal landen gebruikt- Japan, de VS, Brazilië, Rusland en in West-Europa en sinds kort Nederland.

De meest voorkomende bijwerkingen na een happy lift zijn:
– Roodheid
– Pijn
– Zwelling
– Beursgevoel bij bewegen
– Hematoom/ bloeduitstorting

Dit zijn vaak milde bijwerkingen en verdwijnen meestal binnen een week na de behandeling. Dus inderdaad, de herstelperiode is stukken korter dan na een chirurgische facelift.
 

De behandeling

De behandeling met Happy Lift threads is ingrijpender dan behandelingen met fillers of met gewone PDO threads. De behandeling gebeurt onder lokale verdoving.
 
Happy Lift draden bevinden zich in zeer dunne, steriele naalden. Via deze naalden worden deze draadjes ingebracht in de specifieke gebieden van het gezicht of lichaam. De Happy Lift draden zorgen ervoor dat de huid wordt strak getrokken. Dit zorgt voor een natuurlijke lift. Je ziet direct resultaat.

Injectable-Klinieken-Threads-Lift2

Koeling kan gegeven worden na de behandeling om het optreden van zwelling te verminderen of te voorkomen. De behandeling duurt meestal ongeveer een uur. De meeste clienten kunnen direct hun normale activiteiten oppakken na de behandeling. Wij adviseren een controle na 4-6 weken.
 
Vermijd 24 uur na de behandeling:
• Heftige lichaamsbeweging
• Sterke blootstelling aan zonlicht of UV-licht
• Sterke blootstelling aan warmte of koude
• Het nemen van aspirine of NSAID’s (een soort pijnstiller)
• Het drinken van alcohol
 
Blootstelling aan het bovenstaande kan voor tijdelijke roodheid, zwelling en jeuk zorgen op de plaats waar het middel geïnjecteerd is. Wacht met laserbehandelingen, chemische peels of andere huidbehandelingen na een behandeling met Happy Lift. Het vergroot het risico dat je een reactie krijgt op de plaats van injecteren.
 

Het resultaat

Het resultaat van een behandeling met Happy Lift is direct te zien, maar het resultaat is optimaal na enkele weken. De hoeveelheid Happy Lift draden die nodig zijn, is o.a. afhankelijk van je wensen en de te behandelen gebied. De hoeveelheid kan daarom beter bepaald worden in een persoonlijk consult.
 
De Happy Lift draden lossen na 100 dagen op. Echter door de collageen vorming rondom de draden, behoud je het effect 1-2 jaar na de behandeling.
 

VOOR- EN NA FOTO’S

Injectable Klinieken behandeling met voor en na foto's Happy Lift van kaaklijn, jukbeenderen en kinBehandeling met Happy Lift van kaaklijn, jukbeenderen en kin

Injectable Klinieken behandeling met voor en na foto's Happy Lift van kaaklijn en jukbeenderen (voor, net na en 1 jaar na behandeling)Behandeling met Happy Lift van kaaklijn en jukbeenderen (voor, net na en 1 jaar na behandeling)

Injectable Klinieken behandeling voor en na foto's met Happy Lift van onderarmen

Behandeling met Happy Lift van onderarmen

 

De kosten

De kosten van de Happy Lift behandeling is afhankelijk van het aantal draden die nodig zijn. Onze arts stemt de behandeling af op jouw wensen en geeft je uitgebreid advies. De kosten van een Happy Lift behandeling beginnen vanaf € 399,-.
 
Reden genoeg dus om vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze ervaren cosmetische artsen.

Beoordeel zelf wat IK voor jou kan betekenen en boek vrijblijvend een consult.

 

BOEK NU EEN CONSULT