NEUSLIPPENPLOOI

De neuslippenplooi loopt aan weerszijden van de neus vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken. Met het ouder worden wordt deze plooi dieper wat op een bepaald moment een vermoeide en trieste uitdrukking kan gaan geven.

 

Met een vulmiddel is deze dieper wordende plooi zodanig te verzachten dat hij niet meer de aandacht naar zich toetrekt. Afhankelijk van de diepte van de plooi en de huidstructuur zal voor een dikkere of dunnere gel gekozen worden. Met een aantal prikjes wordt deze gel onder de plooi gelegd zodat een natuurlijke, frissere uitstraling ontstaat. Mede afhankelijk van de gekozen gel zal het resultaat 1 tot 1,5 jaar zichtbaar blijven.

 

Het is belangrijk om bij het behandelen van de neuslippenplooi rekening te houden met het volume in de wangen en jukbenen. Als deze iets aan contour hebben verloren is het vaak mooi dit verlies aan te vullen. Hierdoor wordt meteen de neuslippenplooi ‘gelift’, waardoor het vullen van de neuslippenplooi een groter en langer zichtbaar effect geeft. Kijk voor meer informatie bij wangen en jukbenen.

 

Vaak ontstaan naast de neuslippenplooi fijnere, minder diepe rimpels, de zogenaamde lachrimpels. Deze worden veroorzaakt door een sterke (lach)mimiek in combinatie met een huid die stevigheid en souplesse verliest. Deze lachrimpels zijn heel mooi op te vullen met een dunne tot middeldikke gel.
 
NEUSLIPPENPLOOI
NEUSLIPPENPLOOI

Beoordeel zelf wat IK voor jou kan betekenen en boek vrijblijvend een consult.

 

BOEK NU EEN CONSULT