SKINBOOSTERS

Skinboosters – extra voeding voor je huid
 
De huid van je gezicht, handen en decolleté vertoont vaak als eerste tekenen van veroudering. Je huid staat op deze plekken tenslotte dag in dag uit bloot aan invloeden van buitenaf zoals zon, wind en kou.
 
Een kuur met skinboosters biedt de oplossing; een laag invasieve oppepper voor de huid!
 

De behandeling
Bij de skinbooster behandeling worden middels een serie micro-injecties kleine hoeveelheden hyaluronzuur achtergelaten in de huid.
 
Hyaluronzuur zorgt door een groot waterbindend vermogen dat de huid van het behandelde gebied van binnenuit een hydratatie-boost krijgt. Daarnaast zorgt het grote aantal micro-injecties ervoor dat de collageen aanmaak van de huid flink wordt gestimuleerd, waardoor de huid steviger en gladder wordt. Fijne lijntjes verdwijnen, je huid voelt voller en gaat weer stralen!
 
Hoewel doorgaans na 1 behandeling al resultaat zichtbaar is, adviseren wij voor een optimaal resultaat een kuur van 3 behandelingen, met een interval van 2 tot 4 weken.
 

Indicaties
Skinboosters zijn niet alleen geschikt voor huidverbetering en vermindering van bijvoorbeeld acne-littekens in het gezicht, maar ook voor gevoelige gebieden zoals de hals, het decolleté en de handen.
 

Beoordeel zelf wat IK voor jou kan betekenen en boek vrijblijvend een consult.

 

BOEK NU EEN CONSULT