WANGEN EN JUKBEENDEREN

WANGEN

Mooie volle wangen geven een jeugdige, gezonde en zachte uitdrukking aan het gezicht. Met het ouder worden verdwijnt het onderhuidse vetweefsel voor een deel. Het resterende onderhuidse vetweefsel zakt door de jaren heen langzaam met de zwaartekracht mee naar beneden met als gevolg een dieper wordende neuslippenplooi en een verslapping van de kaaklijn. Doordat de huid steeds minder vetweefsel heeft om op te steunen, zal deze gaan plooien en beginnen zich kleine rimpels te vormen. Dit is meestal ter plekke van de wangen, vlak naast de mond, soms worden deze rimpels lachrimpels genoemd. Het resultaat is een gezicht met een vermoeide, soms trieste uitdrukking.

 

Met een stevig vulmiddel van bijvoorbeeld Radiesse kan het onderhuidse vetweefsel weer worden aangevuld, waardoor de wangen hun volle vorm weer terugkrijgen. Afhankelijk van het huidtype en de mate van volumeverlies kan er worden gekozen voor een gel van bijvoorbeeld Radiesse. Hiernaast kunnen fijne en diepere rimpels, zoals de lachrimpels in de wangen, ook worden verzacht. Hiervoor wordt een dunnere gel gebruikt. Als er sprake is van veel hele fijne rimpels ter plekke van de wangen kan een behandeling met een filler de ideale oplossing zijn. Zie hier voor meer informatie.Rejuvenation >>

 

JUKBEENDEREN

De vorm van het gezicht wordt voor een groot deel bepaald door het onderhuidse vetweefsel en de jukbenen. Duidelijke jukbenen representeren een jeugdige gezichtsvorm en geven het gezicht een duidelijk contour.

 

Ongeveer na ons 30ste levensjaar beginnen de jukbenen minder te prononceren doordat het bot slinkt en een dele van het onderhuidse vetweefsel verdwijnt. Het resterende onderhuidse vetweefsel zakt door de jaren heen langzaam met de zwaartekracht mee naar beneden met als gevolg een dieper wordende neuslippenplooi en een verslapping van de kaaklijn.

 

Vaak is het (al op jonge leeftijd) mooi het gezichtscontour ter plekke van de jukbenen te verstreken. Niet alleen de jukbenen, maar het hele gezicht wordt hierdoor als het ware gelift, wat als bijkomend voordeel heeft, dat de neuslippenplooi vanzelf minder diep gaat plooien.

 

Beoordeel zelf wat IK voor jou kan betekenen en boek vrijblijvend een consult.

 

BOEK NU EEN CONSULT