BOTOX BEHANDELING MET AANBIEDING BIJ IK VENLO

Botox-behandeling-met-aanbieding-bij-Injectable-Klinieken-VenloKies voor een Botox behandeling die bij je past!
Rimpels in je gezicht zorgen ervoor dat je er ouder uitziet dan je je voelt en geven je een vermoeide uitstraling. Met een Botox behandeling zie je er snel weer jong uit. Na de behandeling heb je een frisse, ontspannen energieke uitstraling.

Een behandeling met Botox® is helemaal af te stemmen op wat jouw gezicht vraagt. Je gezicht bestaat uit verschillende zones. Samen met jou bespreekt je cosmetisch arts welke zone(s) hij het beste kan behandelen om voor jou het beste resultaat te behalen. Anders gezegd: met een Botox behandeling geven we je (weer) het gezicht dat bij je past.

Botox behandeling met aanbieding tijdens opening Injectable Klinieken Venlo

Het gaat goed met Injectable Klinieken. Daarom breiden we uit en opent Injectable Klinieken een nieuwe vestiging in Venlo. En om een bezoek extra aantrekkelijk te maken doen we je meteen een mooie Botox aanbieding:

Botox-behandeling-met-aanbieding-bij-Injectable-Klinieken-Venlo

HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN
• Onze Botox behandeling met aanbieding geldt van 14 september t/m 31 oktober 2013
• De Botox aanbieding geldt exclusief voor onze nieuwe vestiging Venlo
• Dit is een actieprijs per zone
• Dit is inclusief een uitgebreid behandeladvies
• Botox aanbieding geldt voor iedereen! Dus al je familieleden, vrienden en bekenden zijn ook van harte welkom

OVERIGE INFORMATIE

Adres vestiging:
Kolenstraat 1
5911 HL VENLO

Openingsdagen en tijden:
donderdag van 10:00 tot 18:00 uur
vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur
zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur

Klik hieronder op “Like” voor de speciale actiecode:

Reageer dus vandaag nog en maak een afspraak voor een intake of een Botox behandeling met één van onze cosmetische artsen en geef jezelf een verfrissende en strakke uitstraling!

Voor eventuele vragen over deze actie of andere vragen, kan je ons bellen op 010 21 76 200 of via
onze contactpagina.

OVERIGE ACTIES

————————————————————————————————————————————————————————————————–

Botox behandeling bij Injectable Klinieken is veilig: je bent in goede handen

Bij Injectable Klinieken vinden we jouw veiligheid het allerbelangrijkst. Je wordt altijd behandeld door een goed opgeleide en ervaren cosmetisch arts die zich permanent bijschoolt en alle ontwikkelingen op de voet volgt. Voordat de arts met de Botox behandeling begint brengt hij een aantal zaken in kaart die te maken hebben met je algemene gezondheid en kun jij vragen stellen. Pas als alles duidelijk is zet je de stap naar de feitelijke behandeling.

De productnaam Botox® staat volgens ons gerant voor veiligheid en kwaliteit. Botox wordt al meer dan dertig jaar succesvol gebruikt in de strijd tegen rimpels door overactieve spieren. Daarom laten wij ons niet verleiden tot een product dat “bijna net zo goed is” of dat “ongeveer hetzelfde werkt”. Daar zijn en blijven we ook bij deze Botox aanbieding duidelijk over.

Onze Botox behandelingen zijn heel snel en comfortabel: je voelt heel weinig

Een behandeling met Botox bestaat uit een aantal injecties. Je cosmetisch arts gebruikt daarvoor een fijne naald en zorgt er zo voor dat je zonder extra verdoving toch vrijwel niets voelt. En door de injecties op precies de juiste plaats te geven bereikt hij met een passende dosis snel het maximale resultaat. Meestal duurt de eigenlijke Botox behandeling niet langer dan ongeveer 10 minuten. Daarna kun je verder gaan met de rest van je leven.

Een Botox behandeling geeft maandenlang een mooi gezicht

De rimpels in het gezicht ontstaan – kort gezegd – doordat spieren zich aanspannen; als je eet, lacht, iets aandachtig bekijkt of emoties toont span je feitelijk spieren aan. De huid boven die spieren reageert daarop door zich te plooien. Als je de spieren weer ontspant verdwijnen de plooien weer.

Rond je 30e levensjaar krijgen de spieren langzaam maar zeker meer moeite zich te ontspannen. Daardoor verdwijnen ook de plooien in je huid niet meer helemaal en vormen zich rimpels die je vaak als eerste rond je ogen ziet ontstaan. Botox® is een natuurlijke spierontspanner, die ervoor zorgt dat je spieren zich sneller en beter ontspannen, waardoor rimpels minder snel ontstaan en bestaande rimpels minder diep worden. Als je op tijd, dus voor het ontstaan van de eerste rimpels, met een Botox behandeling begint kun je die zelf voorkomen.

Als je gebruik maakt van onze Botox behandeling met aanbieding, ben je de komende maanden verzekerd van een stralende blik. Want het effect van Botox® houdt gemiddeld zo’n 4 maanden aan. Als je de behandeling met Botox elke 3 maanden herhaalt kan het zelfs tot 8 maanden aanhouden doordat je spieren langzaam wennen aan de ontspannen toestand. En doordat je arts je heel gericht behandelt met Botox blijven je uitstraling en expressie al die tijd natuurlijk!