Botox in Nijmegen en Duisburg

0

Botox in Nijmegen en Duisburg

Injectable Klinieken heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in niet-chirurgische schoonheidsbehandelingen. Die bieden je een laagdrempelig, snel, langaanhoudend en veilig alternatief voor diverse operatieve schoonheidsbehandelingen. En als jij nu meteen aan botoxbehandelingen denkt ben je niet de enige. Dat merken we ook in onze IK-kliniek in Venlo; daar melden klanten uit Nijmegen en omstreken, de regio Venlo en de regio Duisburg zich al sinds de opening van IK Venlo steeds regelmatiger voor een botoxbehandeling.

botoxbehandeling duisburg nijmegen

Dat zoveel mensen op zoek zijn naar zekerheid over hun uiterlijk is logisch; een frisse, open en energieke uitstraling zijn bepalend voor het beeld dat mensen van je hebben. Om je te laten zien wat we doen en hoe we werken lees je hier de verhalen van 2 klanten. Ze waren op zoek naar een botoxbehandeling in Nijmegen of een botoxbehandeling in Duisburg.

Op zoek naar een botoxbehandeling Nijmegen: uiteindelijk koos ik toch voor IK Venlo
botox venloWie in de regio Nijmegen zoekt naar een botoxbehandeling treft weinig of geen gespecialiseerde klinieken. Een van onze klanten zegt zelfs: ‘Ik zocht naar de mogelijkheden van een botoxbehandeling in Nijmegen, maar kreeg de indruk dat veel van de mogelijke aanbieders van botoxbehandelingen in Nijmegen toch meer wisten van operatieve behandelingen. Daar kies ik uitdrukkelijk niet voor, dus die klinieken vielen af. Ik vind mijn huid een kostbaar bezit, dus ik kies voor de kennis, de vaardigheid en de veiligheid van een gespecialiseerde kliniek. Bij IK Venlo voelde ik me meteen in veilige handen. Een botoxbehandeling in Venlo blijkt het beste en meest haalbare alternatief voor een botoxbehandeling in Nijmegen. Het verschil? Dat zie ik elke ochtend in de spiegel!”

Botoxbehandeling bij IK Venlo: het alternatief voor een botoxbehandeling Nijmegen
Klanten als deze maken ons blij en trots omdat ze laten zien hoe belangrijk duidelijke keuzes en degelijke knowhow zijn; elke botoxbehandeling is specialistenwerk en vraagt niet alleen om een duidelijk en volledig beeld van wat jij graag wil bereiken met je botoxbehandeling, maar ook om kijk op wat voor jou haalbaar is zonder de natuurlijke schoonheid van je gezicht aan te tasten.

Botoxbehandeling Duisburg: toch minder oog voor de mens dan voor de klant
‘Ik zocht een botoxbehandeling in Duisburg’, vertelt een andere klant: ‘en er zijn best botox duisburgmogelijkheden, maar de botoxbehandeling in Duisburg wordt wel vaak gecombineerd met plastische chirurgie. En dat was voor mij echt een stap te ver. Op veel andere websites leek de prijs van de botoxbehandeling in Duisburg belangrijker dan het resultaat. Via een vriendin kwam ik in Venlo terecht. Ik kon eerst vragen stellen en uitleggen wat ik wilde. Mijn arts was heel duidelijk, ook over de prijs, maar de nadruk lag toch echt op mij, mijn wensen en mijn gezicht. Misschien was het resultaat van mijn botoxbehandeling in Duisburg wel hetzelfde geweest, maar bij IK in Venlo had ik echt het gevoel in het middelpunt te staan. Ik heb de volgende afspraak al gemaakt!’

Botoxbehandeling bij IK Venlo: alles draait om jou, jouw wensen en jouw mogelijkheden
Deze klanten vatten goed samen wat we bij IK belangrijk vinden:
· duidelijkheid over wat je mag verwachten van je botoxbehandeling bij Injectable Klinieken
· duidelijkheid over onze specialisatie: niet-operatieve (botox)behandelingen zijn onze kracht
· een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de beperkingen van je botoxbehandeling
· we nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Pas als dat gelukt is beginnen we aan je behandeling
· je behandelend arts zet al zijn kennis, kunde en ervaring in, en heeft zich helemaal gespecialiseerd in niet-chirurgische behandelingen
· jouw wensen en mogelijkheden staan altijd centraal, in elke stap van je behandeling.

Wil je dit allemaal? Neem dan snel contact op!
Deze beide klanten zijn duidelijk: bij IK Venlo sta jij tijdens elke stap van je botoxbehandeling centraal. Dus als je er snel vitaal en energiek uit wil zien maak je nu een afspraak.

 boek consult