Drs. Aletta de Wit

‘Samen werken we toe naar de meest sprankelende versie van uzelf’

– Drs. Aletta de Wit

Drs. Aletta de Wit

Dokter Aletta de Wit heeft de opleiding Geneeskunde genoten aan de Medische Faculteit van de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Tijdens haar opleiding ontwikkelde zij al een grote interesse in de cosmetische geneeskunde. Zij heeft enige tijd in Sydney, Australië, gewoond waar zij participeerde in medisch onderzoek aan het Royal Prince Alfred Hospital.

Sinds 2014 is Drs. Aletta de Wit werkzaam bij de Injectable Klinieken in Amsterdam. Hier voert zij diverse cosmetische behandelingen uit waaronder rimpelbehandelingen en behandelingen om contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen met behulp van botox en fillers alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings.

Tijdens een consult zal zij kijken naar uw gezicht als geheel en samen met u de mogelijkheden bespreken om de contouren en verhoudingen in uw gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

“Het geeft mij als arts ontzettend veel voldoening om te zien hoe iemand na het aanbrengen van subtiele aanpassingen weer gaat stralen.”

BIG-nummer: 1999019001