Eerste keer rimpelbehandeling

0

rimpelbehandelingen in Rotterdam en Amsterdam, de kosten en prijzen
In Amerika en Azië is een rimpelbehandeling net zo gewoon als je haar laten knippen bij de kapper. En ook in Nederland worden er steeds meer rimpelbehandelingen uitgevoerd. Maar wat is een rimpelbehandeling nu eigenlijk? Waar moet je op letten als je besluit om voor een behandeling te gaan? En hoe gaat de eerste keer?

Wat is een spierontspanner?

Een Spierontspanner de spiertjes in de huid, waardoor rimpels vervagen of zelfs helemaal verdwijnen. Een spierontspanner is met name geschikt voor fronsrimpels, voorhoofdrimpels en de kraaienpootjes. Een spierontspanner kent tevens een goede toepassing voor de behandeling van overmatig transpireren, waarbij de oksel de meest populaire locatie is. Bij een dergelijke behandeling neemt de zweetproductie af.

Een rimpelbehandeling ook uit voorzorg

Steeds meer jonge mensen laten zich preventief behandelen door middel van een rimpelbehandeling. Op zich is hier wel iets voor te zeggen: Indien je de spieren van eerder genoemde rimpels regelmatig blijft ontspannen, zullen er waarschijnlijk ook minder snel rimpels ontstaan. Maar wanneer moet je hiermee beginnen? Het antwoord op deze vraag is zeer persoonlijk. Ik zeg: wanneer je met de gedachte speelt, is het altijd goed om je te laten informeren. Maar wat als een rimpelbehandeling een geheim is, waar zelfs beste vriendinnen liever niet aan elkaar vertellen. Dan is het belangrijk dat je je goed laat informeren door je cosmetisch arts. Bij Injectable Klinieken vinden we het belangrijk dat je een band opbouwt met je arts, dat zij/hij begrijpt wat voor jou mooi is en dat je veilig en vertrouwd voelt bij ons. Ieder cliënt krijgt bij ons de optimale aandacht. We bespreken uitvoerig samen wat je wensen zijn, geven een uitgebreide gezichtsanalyse en maken samen met jou een persoonlijk plan met het bijbehorende kostenplaatje.

Eerste Botox behandeling bij Injectable Klinieken

Voor de eerste keer een botox behandeling ondergaan is altijd eng. Onze artsen begeleiden je hier rustig door heen. We geven je de tijd hier rustig over na te denken. En mocht je “second thoughts” hebben, dan kan je dit altijd rustig bespreken met je arts. Een Botox behandeling zelf is een relatief eenvoudige behandeling die bestaat uit een aantal kleine prikjes in de betreffende spiergroepen. Hiervoor worden uiterst dunne naaldjes gebruikt, dus je voelt er bijna niets van. Per behandelgebied zijn er een aantal vaste prikpunten om deze rimpels te behandelen. Uiteraard is een goede kennis van de anatomie van groot belang en het uiteindelijke resultaat wordt mede bepaald door de ervaring van onze artsen. Onze artsen zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Ze zijn speciaal gecertificeerd voor het uitvoeren van dergelijke cosmetische behandelingen en staan voor een bepaalde kwaliteit wat betreft hun uitgevoerde behandelingen, nazorg en patiëntenregistratie.

Een behandeling met Botox® geeft niet direct een zichtbaar resultaat. De werking begint vanaf ongeveer 3 á 4 dagen en houdt gemiddeld 3 tot 6 maanden aan. Botuline toxine is geheel biologisch afbreekbaar. Er zijn zeer veel wetenschappelijke publicaties bekend die de veiligheid en de effectiviteit van botox® aantonen. Botox® is een officieel geregistreerd geneesmiddel dat zeer goed onderzocht is. Net als ieder geneesmiddel kan ook Botox® bijwerkingen geven, maar de kans hierop is zeer klein. Onze artsen kunnen je hier uitgebreid over informeren.

Nieuwsgierig geworden, loop eens bij ons binnen of maak vrijblijvend een afspraak…
BOEK NU UW CONSULT