Extra voordelig prikken met onze actie!

Injectable-Klinieken-hyaluronzuur-filler-actie-JIJ,-IK-&-FRIENDS-head

Jij en IK

Om er deze frisse tijden ook zelf wat frisser uit te kunnen zien;

0,5 ml hyaluronzuur van €345,- voor €245,-

Je mag zelf kiezen welke gebieden behandeld worden. Je arts kijkt hierbij met je mee wat strategisch de beste behandeling voor je zal zijn, met het grootste wauw-effect!

Willen je vrienden ook mee? Doe dan mee met de Jij, IK & friends actie:

Pak nu je probleemgebied(en) aan met onze “JIJ, IK & Friends” actie!

Pak nu je probleemgebied(en) aan met onze “JIJ, IK & Friends” actie! Nu extra voordelig als je samen komt:

Injectable-Klinieken-hyaluronzuur-actie-JIJ,-IK-&-FRIENDS-banner

JIJ, IK & friends: in 15 minuten van je vermoeide blik af!

Laat je probleemgebied(en) behandelen in 15 minuten voor een frisser en stralender blik! En nu bij een behandeling van min. 2 personen of meer de volgende actieprijs:

Hyaluronzuur Filler

0.5 ml hyaluronzuur filler. Normaal €345,-. Nu slechts €199,-

JIJ en IK

Kom je liever alleen? Dan betaal je €245,-

HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN

  • • Onze ‘JIJ, IK & Friends’ actie geldt bij Injectable Kliniek Amsterdam en Venlo
  • • De actie loopt van zaterdag 17 oktober t/m zaterdag 7 november 2015
  • • Je mag zelf kiezen voor welk gebied de 0.5ml filler gebruikt wordt
  • • Om gebruik te maken van de actie, moet een van de klanten VIP member zijn. Ben je nog geen VIP-Member? Word dan nu een VIP-Member en profiteer direct van alle voordelen
  • • De behandeling is inclusief een individueel consultgesprek met de cosmetisch arts

Geef ons een “like” als je dit een mooie actie vindt:

Wij geven je een frissere en stralendere versie van jezelf!

Heb jij last van een vermoeide blik of wil je er gewoon frisser en stralender uitzien? Maak dan nu een afspraak met een van onze cosmetische artsen en wij geven je een frissere en stralendere versie van jezelf!

Boek nu een afspraak

Voor boekingen of eventuele vragen bel je met 020 42 20 015 (Amsterdam). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.

Injectable-Klinieken-voor-en-na-traangootjes1

Wat zijn jouw probleemgebieden? Deze maand uitleg over wallen.

Wallen, iedereen kent het probleem. Bij de één spelen ze enkel op na een nacht met weinig slaap, bij de ander is het een dagelijkse strijd met theezakjes en koude theelepeltjes om de vermoeide blik wat op te frissen.

Wat velen echter niet weten is dat er een behandeling bestaat waarbij je in een klein kwartier met een tijdelijke filler diezelfde wallen heel elegant kan camoufleren!

Wat zijn traangootjes?

Het gebied rondom de ogen vertoont vaak als eerste tekenen van veroudering. Dit komt door het verlies van stevigheid en elasticiteit in de huid en de afname van het plaatselijke onderhuidse vetweefsel. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes ter plaatse van de onderoogleden en kunnen diepe zgn. traangootjes ontstaan.

Deze traangootjes lopen vanaf de binnenste ooghoeken in een halve cirkel onder het oog, op de overgang van het onderooglid en de wang, ook bekend als de welbekende ‘donkere kringen’.

Met een hyaluronzuur-filler kan het holle traangootje iets worden opgevuld waardoor je weer een mooie overgang krijgt van de huid van de wang naar het onderooglid. Het resultaat: een frisse, uitgeslapen blik.

Injectable-Klinieken-voor-en-na-traangootjes2

De gehele behandeling duurt ongeveer een kwartier en wordt volbracht met slechts 1 prikje ter plaats van elk traangootje waarbij gebruik gemaakt wordt van verdovingszalf. Het effect blijft ongeveer 1 jaar zichtbaar.

Boek nu een afspraak

Voor boekingen of eventuele vragen bel je met 020 42 20 015 (Amsterdam). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.

[hcshort id=”5″]