Filler behandeling met hyaluronzuur bij Injectable Klinieken

Prijzen filler behandeling met hyaluronzuur bij Injectable Klinieken

Een filler behandeling laat je gezicht van zijn beste kant zien

Kijk jij – net als de meeste mensen – dagelijks in de spiegel? Dan weet je hoezeer je gezicht bepaalt wat je uitstraalt. Maar je ziet ook elke dag wat er gebeurt in je gezicht: wind, water, warmte en kou laten hun sporen na en doordat je lacht, praat, tegen scherp licht inkijkt ontstaan er rond je mond, rond je ogen en wangen eerst fijne en later ook diepere rimpels. Je gaat er daardoor langzaam maar zeker vermoeider uitzien dan je je voelt.

Een frisse, gladde maar wel natuurlijke uitstraling geeft je niet alleen een goed gevoel, maar ook meer energie. Een behandeling met hyaluronzuur is de perfecte manier om snel en langdurig de vermoeidheid uit je gezicht te halen en te houden. En het effect van een behandeling met hyaluronzuur houdt tussen de 6 en 18 maanden aan. Naarmate je een filler behandeling vaker herhaalt zal het effect langer zichtbaar blijven.

Filler behandeling bij Injectable Klinieken: probeer het nu!

Bij Injectable Klinieken ontdekken steeds meer mensen de voordelen van een filler behandeling. Daar zijn we natuurlijk blij mee. En om zo’n filler behandeling nog aantrekkelijker te maken doen we je nu een bijzonder verleidelijk aanbod, enkel voor snelle beslissers:

Prijzen filler behandeling met hyaluronzuur bij Injectable Klinieken HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN
  • • Onze (mini) filler actie geldt voor iedereen, alleen van 23 september tot 1 oktober 2013. Dus al je familieleden, vrienden en bekenden zijn ook van harte welkom
  • • De prijs van de hyaluronzuur behandeling is een actieprijs per zone
  • • De filler actie geldt voor al onze vestigingen: Rotterdam, Amsterdam en Venlo
  • • Onze actie is extra aantrekkelijk want je kiest zelf de filler behandeling die bij je past
  • • De prijs voor deze filler behandeling is inclusief een uitgebreid behandeladvies

De juiste filler is het beste begin van een geslaagde filler behandeling

Bij Injectable Klinieken kiezen we in alle opzichten en onder alle omstandigheden voor kwaliteit. Dus ook als je nu kiest voor een (mini) filler behandeling kun je er zeker van zijn dat je behandeld wordt met een product dat absoluut veilig en passend is. Daarom werken wij alleen met bekende merken als Restylane®.

Klik hieronder op “Like” voor de speciale actiecode:

Reageer dus vandaag nog en maak direct een afspraak voor een intake voor een filler behandeling met één van onze cosmetische artsen want ook jij verdient een frisse uitstraling!

Voor eventuele vragen over deze actie of andere vragen, kan je ons bellen op 010 21 76 200 en 020 42 20 015 of via onze contactpagina.

——————————————————————————————————————————————————————————————

Onze filler behandeling: het werkt natuurlijk, dankzij hyaluronzuur

Als je kiest voor een behandeling met hyaluronzuur maakt je cosmetisch arts gebruik van een stof die van nature al voorkomt in je lichaam. Hyaluronzuur is een natuurlijk vulmiddel dat werkt als een kussentje en zo je wangen, kaken en je lippen volume geeft en daardoor zorgt voor mooie verhoudingen in je gezicht. Maar vanaf ongeveer je 30e levensjaar nemen de hoeveelheid en de productie van hyaluronzuur langzaam maar zeker af. Daardoor veranderen ook de verhoudingen in je gezicht. Door te kiezen voor een filler behandeling kun je dit proces tijdelijk stopzetten doordat het vochtgehalte meteen toeneemt.

Een filler behandeling met Restylane®. Hoe gaat dat in zijn werk?

Als jij er klaar voor bent begint je hyaluronzuur behandeling. De eerste stap is het ontsmetten van de te behandelen zone(s). Als jij dat wilt verdooft de arts daarna je huid met een speciale crème of met een aantal prikjes. Maar de gel waaraan het hyaluronzuur is verwerkt bevat ook al een verdovende stof, dus geven veel klanten aan dat niet nodig te vinden. Daarna injecteert je arts de gel met een zeer dun naaldje op de juiste plaats in je huid.

filler behandeling met Restylane bij Injectable KliniekenNa de behandeling is het effect meteen zichtbaar. Wel kan het zijn dat op de plaatsen waar je arts je behandeld heeft nog korte tijd kleine sporen van de injecties zichtbaar zijn. Wij doen er alles aan om die kans zo klein mogelijk te houden en jij kunt die plaatsen met een beetje make-up makkelijk camoufleren. Na de filler behandeling kun je gewoon de draad van je leven weer oppakken.

Een behandeling met hyaluronzuur: precies wat jij nodig hebt

Elk gezicht is uniek. Daarom is het belangrijk dat jij de behandeling krijgt die het best bij jouw gezicht past. Je behandelend cosmetisch arts bepaalt samen met jou welk gebied hij gaat behandelen met hyaluronzuur. Wil je mooie, volle lippen? Of kom je voor een filler behandeling van je wangen? Voor elk van die gebieden is een passende filler beschikbaar. En ja, een filler behandeling van meerdere gebieden tegelijkertijd is natuurlijk ook mogelijk.

Dat we voor kwaliteit kiezen merk je ook in het contact met je cosmetisch arts: hij is niet alleen goed opgeleid en ervaren in het werken met fillers, maar volgt de ontwikkelingen in zijn vakgebied op de voet. En natuurlijk neemt hij de tijd om alle vragen die jij over de fillerbehandeling hebt goed te beantwoorden. Pas als alles je duidelijk is begint je hyaluronzuur behandeling.

OVERIGE ACTIES OPENING-IK-VENLO-header-slider-design