Filler behandeling met Hyaluronzuur; veilig en natuurlijk

Filler behandeling met Hyaluronzuur bij Injectable Klinieken

Filler behandeling met Hyaluronzuur. Een veilige en natuurlijke optie

Hyaluronzuur is een stof die van nature al in je lichaam voorkomt. Een filler behandeling met hyaluronzuur is dus een behandeling met een stof die je lichaam meteen zal herkennen en waarop je huid rustig reageert. Eenmaal onder de huid geïnjecteerd vormt het hyaluronzuur een natuurlijk kussentje van vocht. Dat draagt bij aan versoepeling van je huid en tilt die bovendien een beetje op. Het resultaat: rimpels verminderen waardoor je uitstraling weer frisser wordt en je weer zelfverzekerder en vrolijker door het leven gaat.

Hyaluronzuur is de laatste jaren bezig aan een echte opmars. En dat heeft een reden; een filler behandeling met hyaluronzuur biedt je alles wat je van een effectieve rimpelbehandeling mag verwachten.

Veiligheid en kwaliteit staat altijd op de eerste plaats!

Veiligheid en kwaliteit staan bij Injectable Klinieken altijd op de eerste plaats. Daarom werkt Injectable Klinieken uitsluitend met uitgebreid geteste en veilig bevonden A-merk injectables. Al onze fillers zijn natuurlijk en afbreekbaar. Daarnaast zijn al onze artsen gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde en BIG geregistreerd. Door verplichte bijscholing op Nederlandse en internationale congressen zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten.

Injectable Klinieken juicht daarom de verschillende initiatieven die de professionalisering van de injectables branche willen bevorderen van harte toe!

Ervaar nu een filler behandeling met hyaluronzuur

Wil jij (misschien nog voor de komende feestdagen?) ervaren hoe een filler behandeling met hyaluronzuur het verschil in jouw gezicht kan maken, zet dan nu je (eerste) stap! Kom tussen 4 en 30 november langs bij een van onze vestigingen en profiteer van onze

alt=Filler behandeling met Hyaluronzuur bij Injectable Klinieken

Bijvoorbeeld:

Fillers
  • 0,5 ml hyaluronzuur. Normaal € 345,- nu slechts € 258,-
  • 1,0 ml hyaluronzuur. Normaal €475,- nu slechts € 356,-
  • 1,5 ml Radiesse. Normaal € 595,- nu slechts € 446,-

Naast een mooie korting op de filler behandeling van jouw keuze, is er deze maand ook een korting op onze chemische peelings:

Peelings
  • glycolzuur behandeling. Normaal € 195,- nu slechts € 146,-
  • pakket 6 chemische peels. Normaal € 995,- nu slechts € 746,

Na een voor je huid intensieve zomer, waarin je huid vaak aan hydratatie heeft moeten inleveren en soms wat verkleuringen in de vorm van pigmentvlekjes is gaan vertonen, is een chemische peeling de perfecte verzorging! Een speciaal op jouw huid afgestemde chemische peeling kan je huid weer zacht & fris, stralend en egaler van kleur maken.

Voor meer informatie over peelings, ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN
  • • Onze FILL & PEEL actie loopt van 5 t/m 30 november 2013
  • • De FILL & PEEL actie geldt in alle vestigingen van Injectable Klinieken, dus in Amsterdam, Rotterdam en Venlo
  • • De actie is inclusief een uitgebreid behandeladvies
  • • Geef bij het maken van een afspraak aan of je een peeling of filler behandeling wil, dit in verband met het plannen van voldoende tijd

Hebben vrienden of familieleden ook interesse? Ze zijn natuurlijk van harte welkom als introducee.

Reageer dus vandaag nog en maak direct een afspraak voor een intake voor een filler behandeling of een peeling met één van onze cosmetische artsen want ook jij verdient een jonge en frisse uitstraling!

Voor eventuele vragen over deze Fill & Peel actie of andere vragen bel je met 010 21 76 200 (Rotterdam), 020 42 20 015 (Amsterdam) of met 077 3542847 (Venlo). Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.

——————————————————————————————————————————————————————————————

Filler behandeling met hyaluronzuur: Populaire behandeling

Filler behandelingen in het algemeen, en filler behandelingen met hyaluronzuur in het bijzonder, behoren bij Injectable Klinieken tot de meest uitgevoerde behandelingen. En dat is niet voor niets zo want veel mensen willen er jong en vitaal uit blijven zien en een filler behandeling met hyaluronzuur helpt daarbij.

Filler behandeling met Hyaluronzuur bij Injectable Klinieken

Tot ongeveer je 30e levensjaar maakt je lichaam zelf voldoende hyaluronzuur aan, maar naarmate je ouder wordt neemt de productie van hyaluronzuur geleidelijk af. Tegelijkertijd verliest je huid aan souplesse en veerkracht. De combinatie van deze twee natuurlijke verouderingsverschijnselen maakt dat de uitstraling van je gezicht langzaam verandert; je krijgt een trieste en soms meer vermoeide uitdrukking, ook als je je energiek en vrolijk voelt. Een filler behandeling met hyaluronzuur is dan een uitkomst.

Behandeling bij Injectable Klinieken; oog voor je gezicht en oor voor jouw vragen

Voorafgaand aan de behandeling brengt eerst je behandelend arts de algehele conditie van je huid en het te behandelen gebied goed in kaart en kijkt hij hoe het staat met je algemene gezondheid. En natuurlijk informeert je arts je over wat er verder bij de filler behandeling komt kijken.

Jouw gezicht in onze deskundige handen

Je filler behandeling met hyaluronzuur bestaat uit een aantal korte injecties. Met een zeer dunne naald brengt je behandelend arts de filler op de juiste plaats direct onder je huid aan. Dat lijkt misschien eenvoudig, maar vereist een grondige kennis van de anatomie van je gezicht, van injectietechnieken en van de materialen. Jouw behandelend arts mag dan ook alleen voor ons werken als hij op al deze gebieden veel kennis en ervaring heeft en als hij strenge procedures voor selectie en training heeft doorlopen. Anders gezegd: hij moet ons voortdurend laten zien dat jij in zijn handen veilig bent, dat je zeker kunt zijn van het best mogelijke resultaat.

Fillers met hyaluronzuur: alleen de beste producten zijn goed genoeg

Bij Injectable Klinieken werken we alleen met de beste producten. Alle injectables die we bij Injectable Klinieken gebruiken hebben gemeen dat ze uitgebreid en over langere periodes internationaal getest en veilig bevonden zijn. Uit studies en tests moet bovendien gebleken zijn dat de gebruikte fillers ook op de lange termijn veilig zijn en geen bijwerkingen veroorzaken.

De veiligste filler behandeling is een tijdelijke behandeling

Na je filler behandeling met hyaluronzuur mag je verwachten dat het resultaat 6 tot 12 maanden aanhoudt. Het is dus altijd een tijdelijke oplossing. Daarvoor kiezen we bewust; wat er mooi en evenwichtig uitziet op je 35e kan er op je 50e onnatuurlijk en onevenwichtig overkomen. Bovendien zijn de gevaren van niet-tijdelijke (dus permanente) fillers groot. Het zijn middelen die van nature niet in je lichaam voorkomen en daarom risico’s (zoals permanente bijwerkingen) met zich mee brengen. Om deze risico’s te vermijden kiezen we bij Injectable Klinieken altijd, onder alle omstandigheden, voor een behandeling met een veilige, lang aanhoudende maar wel tijdelijke filler.

Wat houdt jouw behandeling met hyaluronzuur precies in?

Je weet nu dat je bij Injectable Klinieken in goede, veilige handen bent en dat je kunt vertrouwen op de expertise van onze artsen. Ze leiden je stap voor stap door je behandeling. Voor de behandeling wordt je gezicht ontsmet en zo nodig verdoofd door middel van een verdovende zalf of met een aantal verdovingsprikjes. Alle gels die onze artsen gebruiken zijn vermengd met verdovend middel, wat verdoving in veel gevallen overbodig maakt.

Filler behandeling met Hyaluronzuur bij Injectable Klinieken

Vervolgens wordt de gel met een zeer dun naaldje in de huid geïnjecteerd. De gel verhoogt het vochtgehalte en geeft de huid structuur en natuurlijk volume waardoor lijntjes vervagen, de gezichtsvorm wordt versterkt of vollere lippen worden gecreëerd.

Na de behandeling word er zo nodig in de kliniek en thuis gekoeld met een coldpack. Zo wordt zwelling en vorming van kleine blauwe plekjes beperkt. De kleine plekjes die eventueel toch ontstaan verdwijnen meestal snel en kun je met gewone make-up gemakkelijk camoufleren. De hele filler behandeling met hyaluronzuur duurt gemiddeld niet langer dan 30 minuten. Daarna kun je gewoon verder gaan met je dag en meteen genieten van het resultaat van je behandeling!