Ga volumeverlies tegen met onze volumeherstel actie

Injectable-Klinieken-Herstel-Volume-Model-headerVolumeverlies, teken van veroudering

Met het verstrijken van de jaren verstrijkt met de komst van rimpels, helaas vaak ook onze jeugdige uitstraling. Wat velen niet beseffen is dat de oorzaak hiervan vooral ligt in volumeverlies in het gezicht. Vooral ter plekke van de wangen, de slapen en het gebied onder de ogen krimpt de hoeveelheid vet en bot. Wallen, rimpels en een oudere, meer vermoeide uitstraling zijn hiervan het gevolg.

Oud worden willen we allemaal, maar er ouder uitzien niet per se 😉 Gelukkig kunnen we het bovenstaande verouderingsproces van het gezicht wat vertragen.

Ga volumeverlies tegen met onze volumeherstelbehandelingen

Bij een volumeherstelbehandeling wordt zowel het volume hersteld als de huidconditie verbeterd. Door het volume in het gezicht terug te brengen op plaatsen waar dit verloren is gegaan, verdwijnt de vermoeide uitstraling en wordt het ontstaan van rimpels vertraagd. De huid wordt weer steviger en blijft langer in conditie.

Omdat volumeherstel een heel subtiele behandeling is, zie je er na behandeling meteen al een stuk frisser uit zonder dat anderen precies kunnen duiden waar dat door komt. Er ontstaat een mooie balans tussen innerlijk en uiterlijk.

Injectable-Klinieken-VOLUMEHERSTEL-banner

IK VOLUMEHERSTEL actie
Ga tekenen van veroudering tegen met onze volumeherstel actie:

Radiesse® – volume en collageenstimulatie
Radiesse is een filler op basis van calcium die wordt gebruikt voor volumeherstelbehandelingen. Het is een filler die lang effect geeft door de collageenstimulatie die hij veroorzaakt.

Een gezonde jonge huid bevat veel collageen dat de huid volume, flexibiliteit en veerkracht geeft. Naarmate we ouder worden, neemt de eigen collageenproductie af verliest de huid hierdoor elasticiteit en volume.

Radiesse® stimuleert de productie van huideigen collageen. Lees hier meer.

1.5 ml. Normaal €595,-. Nu voor €349,-
3.0 ml. Normaal €795,-. Nu voor €549,-
4.5 ml. nu voor €699,-

Belotero® en Juvederm® – gladmakers van hyaluronzuur
Hyaluronzuur is een huideigen materiaal dat de huid hydrateert en elastisch en sterk maakt. Wanneer de huid veroudert, daalt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan.

Belotero® en Juvederm® zijn fillers van hyaluronzuur die worden gebruikt om rimpels op te vullen door het tekort aan hyaluronzuur op milde wijze aan te vullen.

1.0 ml hyaluronzuur filler voor €299,-
2.0 ml hyaluronzuur filler voor €449,-

HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN

  • • Onze volumeherstel actie loopt in Rotterdam t/m maandag 28 maart en in Amsterdam t/m dinsdag 29 maart 2016
  • • Deze actie is geldig bij Injectable Kliniek Amsterdam en Rotterdam
  • • Boekingen voor deze actie kunnen uitsluitend telefonisch via 020 422 00 15
    (Amsterdam) en 010 21 76 200

    (Rotterdam) of voor Rotterdam via ons online boekingssysteem worden gemaakt (dus niet per email)
  • • De actieprijzen zijn per persoon en kunnen niet verdeeld worden onder meerdere personen
  • • De behandelingen zijn inclusief een consultgesprek met de cosmetisch arts
  • • Deze actie is ook geldig voor familie en andere introduces

Geef ons een “like” als je dit een mooie actie vindt:

Boek nu een afspraak

Voor boekingen of eventuele vragen neem je contact op met Amsterdam via 020 422 00 15 en Rotterdam via 010 21 76 200 of boek direct een afspraak via ons online boekingssysteem (alleen voor Rotterdam).

Afspraak annuleren
Jij kunt jouw afspraak zonder kosten tot 24 uur voor de afspraak annuleren. In alle andere gevallen wordt er een standaard wegblijftarief in rekening gebracht. Dit voorkomt dat wij onnodig tijd reserveren terwijl wij een andere klant hadden kunnen helpen.
[hcshort id=”5″]