HYALURONZUUR BEHANDELING MET WELLNESS VERWENDAG

spaHyaluronzuur behandeling: natuurlijk de veilige weg naar een gezonde uitstraling
Hyaluronzuur komt van nature voor in je lichaam, en werkt als een natuurlijke vochtregelaar, die de hydratatie van je huid op peil houdt.

Naarmate je ouder wordt neemt zowel de hoeveelheid hyaluronzuur als het onderhuidse vet in je gezicht langzaam af, met als gevolg dat het volume in je wangen, je kaaklijn, je lippen en je kin afneemt. Daardoor veranderen ook de verhoudingen in je gezicht waardoor je er soms ouder uit kan zien dan dat je je voelt. Als jij een jeugdige, frisse en gezonde uitstraling wilt is een filler behandeling met hyaluronzuur ofwel hyaluronzuur behandeling een goede keuze.

Een filler behandeling én een actie: het moment om nu de stap te zetten!

Een filler behandeling is de manier om je gezicht meteen zijn natuurlijke uitstraling terug te geven. Of om nu die volle lippen te hebben waar je altijd al van droomde. Als je een filler behandeling overweegt, verleiden we je graag om het nu te doen; want met deze actie profiteer je optimaal van je hernieuwde uitgeruste uitstraling!
wellness-goes HIGHLIGHTS & VOORWAARDEN
• De filler actie met Wellness verwendag geldt bij afname van een filler behandeling naar keuze
• De filler actie loopt tot 1 oktober 2013
• Er zijn twee soorten coupons; STANDAARD (nieuwe filler klanten) en VIP (bestaande filler klanten)
• STANDAARD coupon geeft recht op een Wellnessdag en High Tea voor 2 personen
• VIP coupon geeft recht op een Wellnessdag, High Tea voor 2 personen en ontspanningsmassage
(25 min.) of een face treatment (30 min.)
• De coupons zijn geldig t/m 31 december 2013
• De hyaluronzuur behandeling is inclusief een uitgebreid behandeladvies van één van onze cosmetische artsen

Hyaluronzuur behandeling met een verwendag: ontspannen in Goes of Roosendaal

resortsAanbieding voor nieuwe klanten:
Als je voor het eerst een hyaluronzuur behandeling ofwel een filler behandeling bij Injectable Klinieken doet, kun je:
• samen met een vriend of vriendin een hele dag ontspannen genieten van een echte wellness behandeling bij de moderne en exclusieve Fitland Sauna en Beautyresorts in Roosendaal of Goes. Een dag lang tot rust komen in verschillende sauna’s, genieten van heerlijke stoombaden, culinaire verwennerij, het kan allemaal!
• ervaren hoe ook je beste vriend of vriendin ziet & geniet: het resultaat van je fillerbehandeling is meteen zichtbaar. Over wat een hyaluronzuurbehandeling voor jou kan doen lees je hieronder meer.
• samen met hem of haar in alle rust de tijd nemen voor een heerlijke High Tea; een echte Engelse traditie waarbij je in alle rust geniet van verschillende soorten thee en de nodige zoete en hartige lekkernijen.

Om van dit bijzondere aanbod te profiteren gebruik je de STANDAARD coupon:
Standard CouplonMaar… voor “VIPS” doen we natuurlijk graag MEER

Aanbieding voor bestaande klanten:
Ben je al trouwe klant bij Injectable Klinieken? Dan bieden we jou als echte “VIP” natuurlijk graag iets extra’s: behalve de hyaluronzuur behandeling, de wellnessdag en de High Tea voor 2 personen kun jij nog genieten van een ontspanningsmassage of een face treatment.

De ontspanningsmassage is echt een weldaad voor je lichaam en je geest; na een half uur zijn stress en spanning verdwenen en ben je helemaal ontspannen; de heerlijk geurende olie, de rustgevende achtergrondmuziek en de sfeervolle ambiance zorgen ervoor dat jij optimaal kunt genieten van de massage van je rug, je nek en je schouders. Na deze behandeling voel je je echt als herboren.

Kies je voor een face treatment, dan wordt je huid eerst gereinigd en kun je daarna kiezen tussen een ontspannende massage van je gezicht, je nek en je decolleté of voor een voedend en hydraterend masker. En terwijl dit masker zijn werk doet kun jij je hoofdhuid, je voeten of je armen ook nog eens lekker laten masseren. Je sluit de face treatment na een half uur af met een dagverzorging die helemaal op jouw huidconditie is afgestemd en gaat zeker ontspannen naar huis.

Is dit jouw ideale VIP-dag, dan maak je gebruik van de VIP coupon:
Vip Coupon
Voor meer informatie over de ontspanningsmassage, de face treatment en/of Fitland Wellnessresorts, ga dan naar de website van Fitland Wellnessresorts.

Klik hieronder op “Like” voor onze geweldige hyaluronzuur behandeling inclusief een Wellness verwendagde en de actiecode:

Reageer dus vandaag nog en maak een afspraak voor een intake of een behandeling met één van onze cosmetisch artsen en verwen jezelf (en een vriend of vriendin) met een frisse uitstraling en een Wellness verwendag!

Voor eventuele vragen over deze actie of andere vragen, kunt u ons bellen op 010 21 76 200 (voor Rotterdam) en 020 42 20 015 (voor Amsterdam) of via onze contactpagina.

OVERIGE ACTIES IK-BOTOX-SUNDAY

————————————————————————————————————————————————————————————————–
FILLER BEHANDELING BIJ INJECTABLE KLINIEKEN

Hyaluronzuur behandeling: het antwoord op rimpels

Bij Injectable Klinieken bieden we onder andere filler behandelingen. Fillers ofwel tijdelijke natuurlijke vulmiddelen zijn heel geschikt om de contouren van je gezicht of je lippen voller te maken of om rimpels te laten vervagen.

Hyaluronzuur behandeling: snel, comfortabel en natuurlijk meteen langdurig zichtbaar

Voordat de hyaluronzuur behandeling begint zal de arts je gezicht eerst ontsmetten en je – als jij dat wenst – een aantal verdovingsprikjes geven. Maar het is goed te weten dat veel van onze klanten dat eigenlijk niet nodig vinden; aan alle fillers is namelijk al een verdovende stof toegevoegd. Meteen na de behandeling kun je het behandelde gebied koelen met een ice pack.
Daarna kun je gewoon doorgaan met je dag!

Jouw filler behandeling, jouw wensen, jouw resultaat

Bij Injectable Klinieken stemmen we je filler behandeling helemaal af op je behoeften; fillers bestaan bijvoorbeeld in verschillende dikten die elk geschikt zijn voor verschillende gebieden in het gezicht of verschillende typen rimpels. Zo weet je zeker dat je cosmetisch arts voor jou het beste resultaat bereikt.