IK Loyaliteitsprogramma en spaarsysteem

VIP Punten sparen met de IK VIP-Membership Card
Elke keer als je afrekent met de IK VIP-Membership Card spaar je VIP Punten. Voor iedere euro die je bij Injectable Klinieken besteedt, krijgt je één VIP Punt. De gespaarde VIP Punten kun je vervolgens bij de receptie verzilveren voor gratis producten en diensten.

Je VIP-Membership Card ontvang je na het invullen van het aanvraagformulier. Deze Card is voorzien van een unieke barcode. Deze barcode is persoonlijk, en is gekoppeld aan de gegevens die we bij Injectable Klinieken van je hebben.

VIP Punten verzilveren
Gespaarde VIP Punten kun je verzilveren bij alle vestigingen van Injectable Klinieken. Om je gespaarde VIP Punten te verzilveren vragen we je de IK VIP-Membership te overleggen. Als je voldoende VIP Punten hebt kun je bij het afrekenen in de kliniek aangeven voor welk(e) gratis product of dienst jij kiest in ruil voor je VIP Punten.

Op dit moment kun je jouw gespaarde VIP Punten verzilveren voor de volgende producten of diensten:

Product of dienst Punten
Giftcard twv €50,- 600
Botoxbehandeling voor 1 zone 800
Fillerbehandeling van 0,5 ml 1400
Wellnessdag inclusief 3 gangen menu 2400

Je spaarsaldo wordt na verzilvering bijgewerkt met het puntenaantal van de bijbehorende product of dienst. Je gespaarde VIP Punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

De receptionisten van de Injectable Klinieken  vertellen je wat jouw spaarsaldo is.