Injectable Klinieken Rotterdam feestavond op 15 oktober

Injectable-Klinieken-Rotterdam-feestavond-header-model

IK Rotterdam feestavond op donderdag 15 oktober

Wij als medewerkers van de Injectable Kliniek in Rotterdam zijn erg blij met onze klanten. De afgelopen maanden hebben wij samen veel bereikt. We hebben nu plastische chirurgie bij Injectable Klinieken in Rotterdam en het kandidaat-lid ZKN keurmerk.

Om dit te vieren willen wij onze trouwe klanten graag in het zonnetje zetten. Ook willen we onze nieuwe klanten op een feestelijke manier kennis laten maken met Injectable Klinieken in Rotterdam. Dit doen we door middel van een gezellige en feestelijke avond op donderdag 15 oktober:

Injectable-Klinieken-Rotterdam-Feestavond-banner2

Wat houdt de avond precies in?

Het wordt een feestelijke avond met heerlijke hapjes en drankjes. Daarnaast geven we je deze avond meer informatie over alle behandelingen die wij aanbieden. Dit wordt gedaan door onze twee vakkundige artsen die de hele avond aanwezig zullen zijn. Als je op deze avond iets wilt weten wat niet is besproken staan ze klaar om al je vragen te beantwoorden.

Je kan op deze avond zelfs een botox behandeling laten doen voor een gereduceerd tarief! De prijzen zijn alleen geldig op de avond zelf. De prijzen op deze avond zijn:

Botox
1 zone voor €85,-
2 zones voor €145,-
3 zones voor €200,-

Demonstraties
Om je nog meer te verwennen hebben wij een aantal experts gevraagd op het gebied van verzorging, make-up en massage. Deze experts zullen de hele avond voor je klaarstaan. Ze zullen demonstraties geven en informatie geven over hun producten. Het leuke is dat je zelf de producten ook even kunt testen. Op de avond staat:
• Cheryl Tevreden, zij staat hier met haar producten op basis van pure arganolie
• Patricia de Vos gaat een demonstratie geven over permanente make-up, hoe werkt dat precies met de wenkbrauwen. Ook zal ze wat voorbeelden mee nemen voor inspiratie
• Massage salon QoQo zal ook een demonstratie geven. Geniet deze avond van een heerlijke massage!

We willen er voor zorgen dat het een gezellige en feestelijke avond wordt waar u tevreden op terug kunt kijken. U bent voor ons heel belangrijk en daarom willen wij graag door middel van deze avond wat terug doen. Ook is er voor u de mogelijkheid om deze avond ervaringen met elkaar uit te wisselen. Om de avond af te sluiten krijgt u als bedankje een goed gevulde goodiebag mee met producten van ons en nog een aantal leuke verrassingen. Daarnaast verloten we drie leuke prijzen onder de aanwezigen.

Geef ons een “like” als je dit een mooie actie vindt:

Waar & wanneer
De avond vindt plaats op donderdagavond 15 oktober. Je bent vanaf 19:00 van harte welkom in ons filiaal in Rotterdam, de avond zal duren tot ongeveer 22:00. Het adres is Binnenrotte 113-115, 3011 HB in Rotterdam.

Geef je nu op voor onze feestavond in Rotterdam

Geef je nu op voor onze feestelijke avond in Rotterdam op donderdag 15 oktober. Dit kan per email info@injectableklinieken.nl of telefonisch via 010 21 76 200.

De eerste 50 aanmeldingen kunnen deelnemen aan deze leuke en gezellige avond en natuurlijk mag je één introducé mee nemen, laat dit bij de aanmelding wel even weten. Je kunt aanmelden tot en met woensdag 14 oktober 17:00. Maar let op, VOL=VOL

We hopen je te mogen ontvangen op deze gezellige avond op donderdag 15 oktober!

[hcshort id=”5″]