Kwaliteit en Veiligheid

Bij Injectable Klinieken staan kwaliteit en veiligheid van je behandeling altijd op de eerste plaats. Daarom volgt IK de richtlijnen en aanbevelingen van een groot aantal toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland: de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de American Society of Plastic Surgeons (ASPS).
 
Daarnaast voert IK het keurmerk Onder de Aandacht (ODA), en voldoet daarmee aan aanvullende, strengere eisen op het gebied van klanttevredenheid.
 
nvpc-logo

De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)

De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) is de toonaangevende instelling in Nederland op het gebied van cosmetische chirurgie en cosmetische geneeskunde. Daarom hanteert IK in de keuze van de gebruikte middelen en de toegepaste behandelingen, de richtlijnen van de NVPC. Er worden geen permanente fillers gebruikt en er is altijd een plastisch chirurg bereikbaar voor vragen of bij complicaties. Jij en IK zijn op die manier verzekerd van een verantwoorde werkwijze.

 
plasticsurgery

De American Society of Plastic Surgeons (ASPS)

De American Society of Plastic Surgeons (ASPS) is wereldwijd de meeste gezaghebbende organisatie op het gebied van injectables. Omdat de cosmetische geneeskunde in de Verenigde Staten zich nu eenmaal sneller ontwikkelt dan in Nederland, volgt IK de richtlijnen van de ASPS. Zo weet je dat IK bij te tijd is!

ONDER_DE_AANDACHT logo

KEURMERK VOOR VEILIGHEID EN BETROUWBAARHEID

Het bewaken en verbeteren van alle vormen van kwaliteit binnen Injectable Klinieken is een continue proces. Injectable Klinieken heeft zeer hoge veiligheid en betrouwbaarheidsstandaarden geformuleerd en volgens vaste protocollen wordt onze kwaliteit doorlopend geëvalueerd. Op deze wijze garanderen wij de hoogst mogelijke kwalitatieve dienstverlening en behandeling voor de klant.

Het leveren van optimale veiligheid en betrouwbaarheid heeft voor Injectable Klinieken de hoogste prioriteit. Daarvoor hebben wij onze interne procedures en protocollen voor. Het keurmerk Onder De Aandacht (ODA) is de garantie dat je in vertrouwde en deskundige handen bent. De garantie voor de klant houdt in dat:

  • Cosmetisch artsen zijn BIG geregistreerd.
  • Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens de regelgeving van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC), de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) en de American Association of Plastic Surgeons (ASPS).
  • Bij klachten of complicaties is een cosmetisch arts of plastisch chirurg bereikbaar.
  • Alle behandelingen worden uitgevoerd met kwaliteitsproducten.
  • Klanttevredenheid wordt gemonitord.
  • Medisch dossier word bijgehouden.
  • Onafhankelijke klachtencommissie.

Salons en klinieken met dit keurmerk tonen voortdurend aan dat de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid op hoog niveau staan en dat deze minimaal voldoen aan de eisen die voor salons en klinieken gelden. Tevens voldoen de salons en klinieken die het keurmerk van de ODA dragen ook aan additionele eisen van klanttevredenheid, staan garant voor een snelle en adequate behandeling en een klantvriendelijke afhandeling van klachten. Kortom, je merkt aan alles dat je bij salons en klinieken met het keurmerk van de ODA in vertrouwde handen bent.