Lips of summer

Boys and girls, come & get your Lips of Summer 🙂

lippenLIPS OF SUMMER

0,5ml hyaluronzuur
van €345 voor

€245

 

Heb je altijd gedroomd van (iets) vollere, zwoele & sexy lippen? Of stoor je je aan de ‘rokerslijntjes’ die zich beginnen te vormen rondom je lippen?

Dan is nu de tijd daar wat aan te doen!

Het is namelijk weer tijd voor onze jaarlijkse lipactie:

ik
Let op! De eerste 50 klanten krijgen van ons niet alleen mooie lippen, maar ook een prachtige lipstick cadeau om de show mee te stelen 😉

lipsticks

Maak nu een afspraak

 

Actie info:

  • – de Lips of Summer actie loopt een hele maand; van 19 juli t/m 19 augustus 2016
  • – wil je meer dan 0,5ml? De prijs voor 1 ml hyaluronzuur is ook tijdelijk verlaagd naar €375!
  • – PS. deze actie is alleen voor VIP klanten. Ben je nog geen VIP lid? Aanmelden kan hier

 Kies je vorm

Omdat er zoveel lippen, zoveel smaken zijn, bespreken onze cosmetisch artsen Lida en Aletta natuurlijk eerst wat je wensen en de mogelijkheden zijn. Lipverfraaiing kan, in tegenstelling tot wat vel0en denken, namelijk ook heel subtiel. 

Een aantal voorbeelden die een leidraad kunnen vormen bij het vinden van jouw ideale vorm:

lipformen

Deze subtiele lipvergroting geeft een klein accent aan contour en volume van de eigen vorm van zowel boven als onderlip. Mooi voor degenen die door het verouderingsproces volume hebben verloren van de lippen of een heel subtiele vergroting willen.
 
Een volle vergroting van zowel boven als onderlip. Hierbij worden de hele bovenlip en de hele onderlip maximaal gevuld, zodat de eigen vorm vergroot wordt. Deze lipvorm past heel mooi bij vrouwen met een lang onderste 1/3 deel van het gezicht (neus tot kin).
 
Een zeldzame natuurlijke vorm, met een golvend, voller middenstuk van de bovenlip en minder volle zijkanten, die vooral voorkomt op jonge leeftijd. Bij degenen die deze lipvorm hebben moet subtiel gewerkt worden; een teveel aan vulling geeft hier al snel een onnatuurlijke uitstraling.
 
Een parelvormige vorm van de onderlip, waarbij het middenstuk van de onderlip voller is dan de zijkanten. De lippen krijgen hierdoor een volle en jeugdige uitstraling. Deze stijl voor de onderlip is erg mooi in combinatie met Cupid en Rubina stijlen voor de bovenlip. 
 
Een mooie stijl voor vrouwen die wel duidelijke volumevergroting willen zonder de lippen maximaal te vullen. De natuurlijke vorm en de cupido boog van de bovenlip wordt hierbij geaccentueerd. De onderlip wordt gevuld om de boven en onderlip in verhouding te houden, een stijl die veelgebruikt wordt in Hollywood. 
 
Deze vorm accentueert de bovenlip, en met name de zijkanten hiervan. Dit is een mooie vorm voor vrouwen met volle lippen, maar met een korte mond (kleine afstand tussen de mondhoeken). Een bekend voorbeeld van een vrouw met deze vorm is Michelle Pfeiffer.