Liquid facelift, facelift zonder operatie!

2

facelift zonder operatie
We worden allemaal ouder. Dit is een feit. Wanneer we ouder worden, verliezen we collageen en elastine in onze huid met als gevolg dat je gelaatstrekken verslappen. Verlies van volume in het gezicht en afnemen van de elasticiteit van de huid zorgen ervoor dat er lijnen en rimpels ontstaan. Je mooie frisse V-vormig gelaat ondervindt dan de gevolgen van de zwaartekracht en verandert langzaam in een droevige A-vormige gezicht. Gelukkig, er zijn vele mogelijkheden om dit proces te vertragen.

Mini facelift zonder operatie

Mini facelift zonder operatie of beter bekend als liquid facelift is een techniek waarbij met behulp van injectables en fillers zoals Radiesse® wordt gewerkt. Hiermee brengt de arts op de juiste plekken, het volume en de frisheid weer terug, zodat je er jaren jonger uitziet. Dit zonder dat je ooit onder het mes bent geweest. Zonder een operatie kan een liquid facelift dit voor je doen:

– Een subtiele en natuurlijke lift van de gelaatstrekken
– Vermindering van lijnen en rimpels in je gezicht
– Herstel van de natuurlijke gelaatscontouren
– Een uitgeruste, jonge en frisse V-shape look

Dit alles zonder de gevolgen van een facelift operatie. Een liquid facelift is voordeliger, sneller, doet minder pijn, geeft minder zwelling en het resultaat is subtiel en natuurlijk.

Een liquid facelift is vakwerk

Het is belangrijk dat de arts, die de behandeling uitvoert feeling heeft voor natuurlijke schoonheid en dat hij/zij veel ervaring heeft met injectables. Als ik een liquid facelift uitvoer, luister ik heel uitgebreid naar wat jouw wensen zijn. Wat je stoort en wat je wilt bereiken met de liquid facelift. Daarna maak ik een analyse van waar in je gezicht het volume verloren is gegaan en welke spiertjes overmatige activiteit vertonen. Dan maak ik een plan dat precies past bij jouw wensen en jouw huid.

Effecten liquid facelift, hoelang zichtbaar?

De effecten van een liquid facelift met geavanceerde fillers zoals Radiesse®, Restylane® en Perlane® blijven ongeveer een tot twee jaar zichtbaar. Elke filler heeft zijn eigen unieke kenmerk. Allemaal zorgen ze voor herstel van het volumeverlies in het gezicht en stimuleren ze je huid om eigen collageen aan te maken. Afhankelijk van waar de cosmetisch arts het aanbrengt, brengen de fillers je gezicht weer in een V-shape.

liquid facelift ervaringen
Vaak wordt een liquid facelift behandeling gecombineerd met botuline toxine, ofwel botox®. Botuline toxine ondersteunt en onderhoudt de initiële lift en zorgt voor een fris en natuurlijk uiterlijk.

De liquid facelift prijzen en kosten

De kosten van een liquid facelift behandeling zijn variabel. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig is om het resultaat van een facelift te bereiken. Het varieert dus van individu tot individu. De prijzen beginnen bij ons vanaf €600,-.

Liquid facelift ervaringen

De resultaten na een liquid facelift kan variëren van subtiel tot significant. Vaak hoor ik van behandelde cliënten dat ze complimenten ontvangen over hun uiterlijk. Vaak zijn de resultaten na een liquid facelift zo natuurlijk, zodat er niemand ernaar vraagt of ze iets hebben laten doen. Als chirurg i.o. ken ik beide kanten van het mes. Ik weet wat injectables voor je kunt doen, maar ook welke resultaten niet haalbaar zijn met injectables. Mijn cliënten krijgen hierover altijd een eerlijk advies.

Een liquid facelift kan de leeftijd en de moeilijke jaren uit je gezicht halen, zonder dat je onder het mes moet. Loop bij ons binnen en geniet van onze uitgebreide expertise of boek direct een consult.

BOEK NU UW CONSULT

2 thoughts on “Liquid facelift, facelift zonder operatie!

 1. Jullie dragen als kliniek het ODA keurmerk, maar na uitgebreid zoeken online blijkt dat niet te bestaan… Ik denk dat ik maar naar een andere kliniek ga.

  • Beste Anne,

   Allereerst bedankt voor je reactie. Het ODA keurmerk is een initiatief van de Injectable Klinieken en haar samenwerkende partners. Onze samenwerkende partners kunt u terug vinden op onze website https://www.injectableklinieken.nl.

   Vanuit onze samenwerkende salons hebben wij gemerkt dat er vanuit de consument veel behoefte is aan informatie en duidelijkheid met betrekking tot injectables. Met het keurmerk willen wij de consument duidelijkheid geven wat deze kan verwachten en dat deze te allen tijde terug kan vallen op onze organisatie mochten er vragen of onduidelijkheden zijn.

   Het onderstaande kan de consument van ons verwachten indien het keurmerk aanwezig is:
   – door welke arts hij/zij behandeld wordt, artsen zijn BIG geregistreerd, artsen beschikken over de juiste vaardigheden en artsen volgen voldoende educatie met betrekking tot injectables;
   – Behandelingen op een veilige en betrouwbare manier gebeuren;
   – Gewerkt met veilige en hoogwaardig kwalitatieve middelen;
   – Consument weet waar hij/zij zich moet wenden wanneer er vragen zijn omtrent Injectables of klachten;

   De door jou opgegeven email adres is helaas niet in gebruik. Mocht je nadere informatie wensen dan kan je te allen tijde contact opnemen met een van onze vestigingen.

   Met vriendelijke groeten,

   Secretariaat Injectable Klinieken