Ooglidcorrecties. Nu ook bij Injectable Klinieken!

Ooglidcorrectie-Injectable-Klinieken-model-close-up

Nieuw: ooglidcorrecties bij Injectable Klinieken!

Door een huidoverschot van de bovenoogleden zie je er vermoeider uit dan je bent. Meestal komt dit voor bij het ouder worden, maar ook veel jonge mensen hebben er last van. Een ooglidcorrectie is dan de oplossing. En bij IK ben je vanaf nu aan het juiste adres. Tijdens het intakegesprek kan onze chirurg met een speciale techniek ‘live’ laten zien hoe het resultaat na een ooglidcorrectie wordt. Zo kan je zelf goed beslissen of je een ooglidcorrectie wilt ondergaan.

Ooglidcorrecties: veilig, snel en betaalbaar bij IK

IK is er voor jou! Wij van IK vinden dat iedereen er mooi en fris uit kan zien en dat kwalitatief goede cosmetische ingrepen niet duur hoeven te zijn. Per februari 2015 bieden wij ooglidcorrecties aan voor een mooie en betaalbare prijs:

Ooglidcorrecties-Injectable-Klinieken-€795-banner2

Zo maken we een mooier “jij” betaalbaar, uiteraard met de goede zorg en aandacht die je van ons gewend bent, want natuurlijk staat ook nu ons hele team voor je klaar.

Ooglidcorrecties: kleinst mogelijke en veiligste cosmetische operatie die er is!

De meeste mensen die een ooglidcorrectie overwegen hebben hier lang over nagedacht. Vaak speelt hierbij het feit dat het om een operatie gaat een grote rol. Een ooglidcorrectie is de perfecte oplossing om er frisser en energieker uit te zien. Het is de kleinst mogelijke en veiligste cosmetische operatie die er is. Bij een ooglidcorrectie verwijdert onze chirurg de overtollige hoeveelheid huid van het bovenooglid. Hierdoor zie je er jonger en frisser uit. De hele ingreep duurt ongeveer 30 minuten. Na een ooglidcorrectie zullen mensen aan je vragen: “Ik zie iets aan je, maar ik weet niet wat. Ben je op vakantie geweest?”

Injectable-Klinieken-ooglidcorrecties-voor-en-na1

Tijdens het consult zal jouw arts ook adviezen geven over verdere verfraaiing van het gebied rond de ogen. Je kan hierbij denken aan de behandeling van kraaienpootjes, lachrimpeltjes, fronsrimpels of hangende wenkbrauwen.

Ga voor meer informatie over ooglidcorrecties naar onze pagina ooglidcorrectie.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een consult

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend consult met onze chirurg Dr. Esther Bodde via 010 21 76 200. Je kunt je vragen natuurlijk ook stellen via onze contactpagina.