Skinboosters van Restylane bij Injectable Klinieken

Restylane Skinboosters3

Geschreven door onze arts, Drs. Aletta de Wit

Skinboosters: voor een langdurige diepe hydratatie en een stralende huid

Naarmate we ouder worden verandert de kwaliteit van onze huid. Er vindt afbraak plaats van collageen en elastische vezels en de hoeveelheid lichaamseigen hyaluronzuur in de huid neemt langzaam af. Dit heeft tot gevolg dat de huid elasticiteit en stevigheid verliest en dit kan gepaard gaan met een droog en onregelmatig huidoppervlak.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om de huid te hydrateren dus zijn we druk in de weer met dure dagcrèmes en smeren er flink op los. Dit alles in een verwoede poging om zoveel mogelijk werkzame hydraterende stoffen in de huid te laten absorberen ter verbetering van de huidtextuur. Er wordt echter maar een klein percentage van een crème opgenomen door de huid waardoor crèmes dus niet het optimale effect geven.

Voor een optimaal effect is het van belang dat het werkzame bestanddeel, waaronder in dit geval het welbekende hyaluronzuur, op de juiste plek terecht komt; namelijk ín de huid.

Skinboosters: het geheim achter een langdurige, diepe huidhydratatie!

Wij bieden een behandeling aan die dat mogelijk maakt, de zogeheten skinbooster behandeling! Hierbij laten we middels een serie micro-injecties kleine hoeveelheden hyaluronzuur achter direct in de huid.

Injectable-Klinieken-Restylane-Skinboosters-voor-en-na

Hyaluronzuur zorgt er vervolgens dankzij zijn groot waterbindend vermogen voor dat de huid van het behandelde gebied van binnenuit diep wordt gehydrateert, waardoor de huid steviger, elastischer en gladder wordt. Fijne lijntjes verdwijnen en uw huid gaat weer stralen!

Skinboosters, meer dan alleen voor het gezicht!

Skinboosters zijn niet alleen geschikt voor huidverbetering en vermindering van bijvoorbeeld acne-littekens in het gezicht, maar ook voor gevoelige gebieden zoals de hals, het decolleté en de handen.

Een behandelprogramma met Skinboosters bestaat doorgaans uit drie behandelingen met een interval van 2 tot 4 weken.

Ben je geïnteresseerd in wat Skinboosters voor jou kan doen? Kom dan bij ons langs of boek nu vrijblijvend een consult en vraag om advies!

BOEK NU EEN CONSULT

OVERIGE NIEUWS

IK-Ooglidcorrecties-header1

[hcshort id=”5″]