VIP-Membership

Het IK VIP-Membership: jouw trouw, jouw voordeel

Wij zien steeds meer blije gezichten; dat zijn de stralende gezichten van zowel nieuwe als trouwe klanten die vol zelfvertrouwen de kliniek verlaten. Dat is natuurlijk geweldig! Nog mooier vinden we het dat we steeds meer van onze trouwe klanten meer dan eens mogen begroeten. Daarom hebben wij voor onze vaste klanten iets leuks: Het VIP-membership.

Het VIP-Membership van Injectable Klinieken maak je member van een steeds groter wordende community en biedt je nog meer interessante voordelen en privileges. De aanschaf van de IK VIP-Membership Card kost €159,- per jaar.

Ben je eenmaal VIP-Member van de Injectable Klinieken, dan profiteer je direct van de volgende voordelen en privileges:

Een vaste lage prijs voor je rimpelbehandeling van €109,- ipv €159,-

De populairste behandeling is bij Injectable Klinieken de behandeling van rimpels met botulinum toxine. Voor een maximaal effect is het belangrijk deze behandeling regelmatig te herhalen. Als VIP-Member heb je recht op een vaste, zeer aantrekkelijke prijs voor de behandeling van bv je frons, je kraaienpootjes of de rimpels van het voorhoofd. Zo maken wij het gemakkelijker om de behandelingen op tijd weer te herhalen, zodat het effect van de botox op de rimpels zo goed mogelijk houdt.

Altijd de beste prijs voor de beste producten: kortingen van 10% 

Met een VIP-Membership maken we ook onze andere behandelingen nog aantrekkelijker: je krijgt ook 10% korting op alle overige behandelingen.

Het IK VIP-Membership voordelen en privileges in één oogopslag

Samengevat in het kort nog even de voordelen en privileges die je krijgt met onze VIP-Membership:

  • Vaste lage prijs voor rimpelbehandeling van €109,- (per zone)
  • Korting van 10 % op de fillers
  • Korting van 25 % op de peelings

Het IK VIP-Membership Card
Alle voordelen & Privileges
voor slechts €159,-

Voorwaarden en aanmelding voor de IK VIP-Membership Card

• Op onze VIP-Membership Card programma zijn de algemene voorwaarden van toepassing
• De VIP-Membership Card is te gebruiken en te verkrijgen bij alle vestigingen van Injectable Klinieken en na het invullen van het aanmeldformulier

Met zoveel moois kan het bijna niet anders of we zien je binnenkort in een van onze klinieken. Dus meld je nu aan voor de IK VIP-Membership Card en profiteer direct van de vele voordelen & privileges dat ons VIP-Membership jou te bieden heeft!

Top
Injectable Kliniek Amsterdam