Ons Team

JIJ VERDIENT ONZE AANDACHT

Wil jij weten wat IK voor jou persoonlijk kan betekenen? Boek dan nu vrijblijvend een consult.

Onze artsen zijn geselecteerd op deskundigheid en klantvriendelijkheid. Door de continue bijscholing en training zorgen onze artsen ervoor dat de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid van ons team gewaarborgd blijft.

Tijdens de intake en de behandeling zul je merken dat onze artsen echt de tijd nemen om erachter te komen wat jij precies wil bereiken. Door onze gespecialiseerde en kleinschalige opzet kunnen onze artsen je optimale aandacht geven en je een behandeling bieden die echt bij jou past.

Wij stellen de behandelende artsen van Injectable Klinieken hier graag aan je voor. Klik op één van de foto’s van onze artsen om meer te weten te komen over hun visie, drijfveer en specialisme.

Wil je weten wat onze artsen voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Boek dan nu geheel vrijblijvend je consult met een van onze artsen.

Cosmetisch arts

“Wat ik zo mooi vind aan mijn vak is dat door subtiele veranderingen aan te brengen ik toch een groot verschil kan maken”

Cosmetisch arts

“Er is niets mooier dan iemand te zien stralen in zelfvertrouwen, en het is een privilege om mensen daarbij te kunnen helpen”

Office manager

Achter de balie zit onze steun en toeverlaat Marianne en zij helpt je graag bij het maken van een afspraak en alle andere vragen.

Assistente

Naast assistente bij Injectable Klinieken is Veronika ook een DJ in haar vrije tijd en heeft twee zoons.

Drs. Lida Bos

Lida Bos studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2007 is zij werkzaam als cosmetisch arts. Zij heeft veel ervaring opgedaan in het Mekka van de cosmetische geneeskunde: Brazilië. Zij heeft hier oa. ervaring opgedaan bij Clinica Newton Guimaroes in Salvador en Clinica Artesthetica in Rio de Janeiro.

Lida Bos heeft veel ervaring met rimpelbehandelingen dmv injectables en het uitvoeren van peelings. Sinds 2009 is dokter Bos verbonden aan Injectable Klinieken.

Door middel van het bezoeken van verschillende workshops en congressen in binnen- en buitenland en het bijwonen van de vergaderingen van de Nederlandse Vereniging van de Cosmetische geneeskunde, houdt ze de laatste ontwikkelingen binnen de cosmetische geneeskunde bij.

“Ik denk dat je alleen door dingen te beloven die je ook kan waarmaken tevredenheid creëert.”

BIG-nummer: 39066946901

Drs. Christian Jacobs

Christian verhuisde van Aruba naar Nederland om de studie geneeskunde te volgen aan de Universiteit Maastricht. Tijdens zijn opleiding raakte hij zijn affiniteit met de bouw, functie en schoonheid van het gezicht.

Na ervaring op te hebben gedaan als arts in het ziekenhuis besloot hij het team van Injectable Klinieken te komen versterken om te kunnen werken op het gebied dat zijn passie heeft. 

BIG-nummer: 09928191001

Ons Bedrijf

Wie zij Wij

VEILIGHEID EN SERVICE ZIJN DE SLEUTEL TOT SUCCES WANT KWALITEIT ALLEEN IS NIET VOLDOENDE

Wij vinden veiligheid en service het allerbelangrijkst. Wij zien dit als de sleutel tot succes en uiteindelijk klanttevredenheid want kwaliteit alleen is in onze optiek niet voldoende. Deze kerngedachte zie je terug in alles wat wij doen. Hieronder lees je slechts enkele redenen waarom klanten ons vertrouwen en ons aanbevelen bij hun familie en vrienden.

Geselecteerde artsen
We hebben een strenge selectieprocedure en leiden onze artsen zelf op. Al onze artsen zijn BIG geregistreerd.

Continue bijscholing
De artsen van Injectable Klinieken verplichten zich om zichzelf continu bij te scholen op Nederlandse en internationale congressen en workshops. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten.

Productkeuze
Wij gebruiken een middel pas als een product wetenschappelijk is onderzocht en als de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) geen bezwaar hebben tegen het product. Hierdoor zul je niet altijd het allernieuwste of goedkoopste product bij ons vinden.

Aanleggen van een dossier
Wij leggen een medisch cosmetisch dossier aan. Je arts noteert hierin ook je eventuele medicijngebruik en allergieën. Ook medische aandoeningen kunnen van belang zijn en worden zorgvuldig bijgehouden. Daarnaast leggen we precies vast wat wanneer en bij welke behandeling is gedaan en wat het resultaat is.

Onafhankelijke klachtenprocedure
Mochten er issues zijn tussen jou en je arts, dan schakelen wij een onafhankelijke tussenpersoon in bij de afhandeling van je klacht en een eventuele second opinion, mediation of schadeloosstelling. Op die manier ben je altijd verzekerd van een correcte afhandeling.

VERTROUWEN BEGINT BIJ EEN UITSTEKENDE KLANTERVARING

Wij vinden dat je vertrouwen creëert met een uitstekende klantervaring. Om dit te bereiken doen wij het volgende voor u:

We nemen de tijd
Schoonheid is heel persoonlijk. Daarom is het belangrijk dat we goed luisteren en de tijd nemen, want jouw individuele wens staat bij ons centraal. Samen brengen we je verwachtingen in kaart. We vertellen wat er mogelijk is en maken gezamenlijk een realistisch plan om jouw verwachtingen waar te kunnen maken.

Monitoring klanttevredenheid
Wij meten frequent de tevredenheid van onze cliënten. Zijn we goed bereikbaar, ben je tevreden over de kwaliteit van je arts, voelde jij je in veilige handen? Dat zijn voor ons essentiële zaken.

Controle-afspraak na iedere behandeling
Na iedere behandeling bieden we een controle afspraak aan. Je eigen arts beoordeelt het resultaat en kan je vragen beantwoorden.

Uitstekende bereikbaarheid
Onze vestigingen zijn ruim geopend. Dat betekent dat je vaak langs kunt komen als je vragen of problemen hebt. Er is altijd een deskundige arts aanwezig die je dan kan helpen met al je vragen. Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om online vragen te stellen of zelfs het (controle) consult te doen via chat of videochat.

Wil je weten wat IK voor jou persoonlijk kan betekenen?

Top
Injectable Kliniek Amsterdam