BEHANDELINGEN

BEHANDELEN BIJ INJECTABLE KLINIEKEN

Injectable Klinieken is gespecialiseerd in de cosmetische behandeling van het gezicht met injectables. Wij streven hierbij naar natuurlijke huidverbetering.

Onder injectables vallen behandelingen met verschillende vulmiddelen op natuurlijke basis en/of behandelingen met een spierontspanner. Daar waar natuurlijke vulmiddelen voornamelijk ingezet worden bij de behandeling van rimpels en het verbeteren van contouren van het gezicht, verbeteren peelings de algehele huidconditie.

Iedere huid is anders en vergt een eigen aanpak, afgestemd op de huidconditie en het beoogde resultaat. Wel geldt voor elke huid dat deze steeds verbetert bij elke opeenvolgende behandeling en dat een optimaal resultaat ontstaat door verschillende behandelingen te combineren.

Wat voor jou persoonlijk de beste behandeling zal zijn wordt uitgebreid met je besproken tijdens het eerste consult met jouw arts.
Wil je weten wat IK voor jou persoonlijk kan betekenen? Boek dan nu vrijblijvend een consult
BOEK NU EEN CONSULT

 • Wenkbrauwlift

  De cosmetische wenkbrauwlift is een simpele manier om de wenkbrauwen iets te liften en hiermee een frissere oogopslag te creëren. Het is hierbij ook mogelijk de wenkbrauwen een mooiere vorm te geven en asymmetriën tussen beide wenkbrauwen op te heffen.

  Lees meer

 • Kraaienpootjes

  Hoewel kraaienpootjes soms als een charmant natuurlijke verouderingverschijnsel worden bechouwd, kunnen diepe of zeer uitgebreide rimpels naast en onder het oog vaak de rust in het gezicht verstoren.

  Lees meer

 • Wangen en Jukbeenderen

  Mooie volle wangen geven een jeugdige, gezonde en zachte uitdrukking aan het gezicht. Met het ouder worden verdwijnt het onderhuidse vetweefsel voor een deel. Het resterende onderhuidse vetweefsel zakt door de jaren heen langzaam met de zwaartekracht mee naar beneden met als gevolg een dieper wordende neuslippenplooi en een verslapping van de kaaklijn. Doordat de huid steeds minder vetweefsel heeft om op te steunen, zal deze gaan plooien.

  Lees meer

 • Neuslippenplooi

  De neuslippenplooi loopt aan weerszijden van de neus vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken. Met het ouder worden wordt deze plooi dieper wat op een bepaald moment een vermoeide en trieste uitdrukking kan gaan geven.

  Lees meer

 • Mondhoeken

  Afhangende mondhoeken geven een trieste en ontevreden uitdrukking aan een gezicht.

  Afhangende mondhoeken zijn vaak het gevolg van een verslapping van de huid van wangen en jukbenen, welke met de zwaartekracht mee naar beneden gaat hangen en hierbij de mondhoeken meeneemt. In dit geval is verstevigen van de huid en onderhuids bindweefsel ter plekke van de mondhoeken voldoende. De mond krijgt hierdoor een rechtere stand en je gezicht een minder strenge en trieste uitdrukking.

  Lees meer

 • Marionetlijnen

  Marionetlijnen zijn de plooien die van mondhoek naar de kaaklijn lopen. Aanwezigheid van deze marionetlijnen geeft het gezicht een strenge, bozige en verouderde uitstraling. Deze plooien ontstaan door een samenspel van zwaartekracht en een verlies aan stevigheid van de huid onder de mondhoeken.

  Lees meer

 • Kaaklijn

  Een strakke kaaklijn en mooi gelijkmatig contour geven jeugdigheid aan het gezicht. De goed gedefinieerde kaaklijn verandert bij het ouder worden door verlies aan stevigheid van de huid en het krimpen van het kaakbot. Soms ontstaan er zogenaamde hamsterwangen en als gevolg hiervan aan weerszijden van de kin een leegte.

  Lees meer

 • Voorhoofdsrimpels

  Ook de huid van het voorhoofd begint naarmate men ouder wordt rimpels te vertonen. De hoeveelheid, plek en vorm van deze rimpels verschilt van persoon tot persoon. Deze horizontale voorhoofdslijnen ontstaan door een overactiviteit van de voorhoofdsspieren. Afhankelijk van de huidstructuur ontstaan er veel fijne, oppervlakkige lijntjes of een kleiner aantal diepere lijnen. Wel geldt voor iedereen dat naarmate de tijd verstrijkt, deze voorhoofdsrimpels steeds zichtbaarder worden.

  Lees meer

 • Kin correctie

  Soms is de kin in disbalans met de rest van het gezicht of trekt deze onbedoeld veel aandacht naar zich toe door het bestaan van lijntjes of putjes. Een juiste proportie en een gave huid van de kin zijn belangrijk voor de rust in het gezicht.

  Lees meer

 • Lippen opvullen

  De mond is een van de belangrijkste blikvangers van het gezicht. Het is vaak het eerste waar de aandacht naar getrokken wordt. Hierbij geven mooi gevormde, volle lippen een jeugdige, sensuele uitstraling.

  Niet iedereen is bedeeld met prachtige volle lippen. Bovendien verliezen lippen in de loop der jaren aan volume en contour; ze worden smaller en lijken wat naar binnen te vouwen.

  Lees meer

 • Rimpels bovenlip (en onder)

  Met het verstrijken der jaren verliezen lippen hun stevigheid en vorm en er ontstaan vaak verticale rimpeltjes in het gebied net boven en onder het lippenrood, de zogenaamde periorale rimpels, rokerslijntjes of ‘streepjescode’.

  Lees meer

 • Wallen

  Een van de eerste tekenen van veroudering betreft het gebied rondom de ogen. Hier begint rond het dertigste levensjaar de huid zijn stevigheid en elastiteit als eerste te verliezen. Daarnaast begint het plaatselijke onderhuidse vetweefsel langzaam te verdwijnen, met als gevolg het verschijnen van de eerste rimpeltjes rond de ogen en het ontstaan van wallen. Vaak wordt gedacht dat levensgewoontes een rol spelen bij de ontwikkeling van wallen. Dit is maar in een beperkt aantal gevallen zo. Vaak zijn wallen erfelijk bepaald.

  Lees meer

 • Neus

  Veel mensen hebben weleens een chirurgische neuscorrectie overwogen, maar zien hier vanaf omdat het een ingrijpende operatie is. Wat weinig mensen weten is dat er voor deukjes, krommingen en andere vormafwijkingen van de neus vaak een veel minder ingrijpende oplossing voor handen is. Door gebruik van een vulmiddel zoals Radiesse kan een kromming of deukje in de neusvorm worden gecorrigeerd.

  Lees meer

 • Fronsrimpels

  Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van overactieve spiertjes tussen onze wenkbrauwen, bijvoorbeeld bij het boos kijken of het turen in de felle zon. Bij het fronsen worden de wenkbrauwen zowel naar elkaar toe als naar beneden getrokken. Als gevolg wordt de bovenliggende huid geplooid; tussen de wenkbrauwen ontstaan verticale rimpels (en soms ook een horizontale lijn boven de neus) die het gezicht een wat strenge, boze uitdrukking geven.

  Lees meer

 • Andere gebieden

  De huid van gezicht, handen en decolleté heeft te lijden onder een afname in de elastiteit en stevigheid. Daarnaast staat de huid op deze plekken dag in dag uit bloot aan invloeden van buitenaf zoals zon, wind en kou. De huid wordt hierdoor in de loop der jaren dunner, slapper en droger waardoor zich rimpels beginnen te ontwikkelen en vaatjes en pigmentvlekken zichtbaarder worden. Met de Restylane Vital kuur behandelingen krijgt uw huid weer stevigheid, veerkracht en een egalere kleur.

  Lees meer

 • Kin Correctie

  Soms is de kin in disbalans met de rest van het gezicht of trekt deze onbedoeld veel aandacht naar zich toe door het bestaan van lijntjes of putjes. Een juiste proportie en een gave huid van de kin zijn belangrijk voor de rust in het gezicht.

  Lees meer

 • Cryopen

  De cryopen is een apparaat (in de vorm van een uitvergrootte pen) dat is ontworpen voor het verwijderen van ontsierende leasies van de huid. Het werkingsmechanisme van de cryopen is het bevriezen van de leasie met stikstofoxide. Door het ontwerp van de cryopen worden de leasies op de millimeter nauwkeruig bevroren, zonder het omliggende weefsel aan te tasten. Dit resulteert in een snelle en heel effectieve behandeling die veel preciezer is dan bv. het bekende ‘aanstippen’ bij de huisarts.

  Lees meer

 • Skinboosters

  De huid van je gezicht, handen en decolleté heeft te lijden onder een afname in de elasticiteit en stevigheid. Daarnaast staat de huid op deze plekken dag in dag uit bloot aan invloeden van buitenaf zoals zon, wind en kou.

  Lees meer

 • Overmatig transpireren (hyperhidrose)

  Overmatig transpireren (hyperhidrose) kan een grote invloed hebben op het sociale leven en vooral voor onder de oksels, op de handpalmen of de voetzolen.

  Lees meer

 • Rimpelbehandeling tegen migraine/hoofdpijn

  Spanningshoofdpijn en migraine komen beide veel voor. Er zijn aanwijzingen dat er bij deze vormen van hoofdpijn sprake is van een verhoogde spanning in bepaalde voorhoofdsspieren.

  Lees meer

 • Tandenknarsen

  Tandenknarsen kan een aantal vervelende klachten met zich meebrengen, zoals slijtage van de tanden en het glazuur, pijnklachten en hoofdpijn. Het gaat meestal gepaard met een zichtbaar vergrootte kauwspier.

  Lees meer

 • PDO draadlift

  De draadlift is een nieuwe behandeling in Nederland. IK is een van de eerste klinieken in Nederland, die deze innovatieve techniek mag aanbieden. Bij de draadlift wordt het gezicht op een heel natuurlijke manier gelift, waarbij gebruik wordt gemaakt van oplosbare PDO draden.

  Lees meer

 • Happy Lift

  De Happy Lift is een revolutionaire behandeling met threads, die de effecten van een chirurgische facelift evenaart. Happy lift threads zijn chirurgische hechtdraadjes gemaakt van polylattide en coprolactone.

  Lees meer

 • Ooglidcorrectie

  Een ooglidcorrectie is de perfecte oplossing om er frisser en energieker uit te zien. Het is de kleinst mogelijke en veiligste cosmetische operatie die er is. Na een ooglidcorrectie zullen mensen aan je vragen: “Ik zie iets aan je, maar ik weet niet wat. Ben je op vakantie geweest?”

  Lees meer

 • Mini-Facelift

  Een mini-facelift is de kleinste en veiligste soort facelift. Veel mannen en vrouwen tussen de 40 en de 50 hebben zichtbare veroudering van het gelaat, maar zijn absoluut niet toe aan een volledige face-halslift. Voor deze mensen is een mini-facelift een heel goede optie.

  Lees meer